ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δόξα Δράμας: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες

Δόξα Δράμας: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες

Oι μέρες περνούν χωρίς εξελίξεις στα διοικητικά των «μαυραετών»

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει στη Δόξα Δράμας, με τον Γιάννη Μπύρο να ψάχνεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προκειμένου να βρει την κατάλληλη διάδοχη κατάσταση.

 

Βέβαια, οι μέρες περνούν, το θερμόμετρο ανεβαίνει και οι εξελίξεις δεν έχουν επικυρωθεί ακόμη με θετικό αποτέλεσμα.

 

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Θέλει, πάντως, να μεταβιβάσει την ομάδα σε ασφαλή χέρια», σε αξιόπιστη λύση. Οι τελευταίες μέρες έδειξαν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ενδιαφερόμενους.

 

Ωστόσο, οι διασφαλίσεις ήταν το ζητούμενο. Την ίδια στιγμή, όμως, το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στο προσκήνιο, έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Δόξας.

 

Η προϋπόθεση για να προχωρήσει η περίπτωση του Ελληνα τεχνικού – με τον οποίο έχει κάνει την περσινή πλέον σεζόν τουλάχιστον δύο συναντήσεις ο Μπύρος για να αναλάβει – είναι βεβαίως να παραμείνει ο νυν μεγαλομέτοχος στο τιμόνι της ΠΑΕ.

 

Από την άλλη, όμως, ο ισχυρός άνδρας της Δόξας όλο αυτό το διάστημα λέει ότι θέλει να αποχωρήσει.

 

Εχει μιλήσει και με τον Ερασιτέχνη για να τον προετοιμάσει, αλλά μέσω ανακοίνωσης, ο θεματοφύλακας του συλλόγου, του πέταξε το… μπαλάκι.

 

Πάντως, ο Μπύρος επισήμανε πρόσφατα ότι η διάδοχη κατάσταση θα τον χαρακτηρίζει, εξ ου και η διεξοδική αναζήτηση. Οπως και να έχει, η κατάσταση στη Δόξα φαντάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

X