ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δόξα Δράμας: Συνέλευση παρουσία Μπύρου

Δόξα Δράμας: Συνέλευση παρουσία Μπύρου

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα δώσει το «παρών» στην αποψινή γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξας.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη στη Δόξα Δράμας (20:00), δεδομένο ότι θα βρεθεί εκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Μπύρος.

 

Δίπλα του θα είναι και ο Ανδρέας Οταπασίδης, από πλευράς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Μπύρος είναι διατεθειμένος να απαντήσει σε όποιες ερωτήσεις του γίνουν για την κατάσταση στους «μαυραετούς».

 

Χθες, ο ισχυρός άνδρας της Δόξας είχε νέα διερευνητική κουβέντα με άνθρωπο, ο οποίος θέλει να εμπλακεί με τα κοινά της ΠΑΕ.

 

Φάκελος «γήπεδο»

 

Σημαντική είναι επίσης και η κουβέντα για το θέμα του γηπέδου, το ο οποίο είναι στην ημερήσια διάταξη της συνέλευσης. Θα γίνει ενημέρωση των μελών για την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης σε δικαιούχο απαλλοτρίωσης οικοπέδου (Δικαστική απόφαση Εφετείου Κομοτηνής). Επίσης, θα συζητηθούν τα έργα στο γήπεδο για την άδεια λειτουργίας. Επί τάπητος, υπάρχει και η πρόταση παραχώρησης του γηπέδου και των γηπεδικών εγκαταστάσεων κατά χρήση στο Δήμο Δράμας με την υπογραφή σύμβασης χρήση δανείου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport» (26/6)

X