ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σημείο τριβής τα αποτελέσματα του αντιντόπινγκ κοντρόλ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σημείο τριβής τα αποτελέσματα του αντιντόπινγκ κοντρόλ

Η διαρροή της Λίγκας, το έγγραφο που εστάλη στην ΠΑΕ από τον ΕΣΚΑΝ και η εργαστηριακή ανάλυση που εκκρεμεί

Το metrosport.gr και η «Μ» είχαν κάνει αναφορά την προηγούμενη εβδομάδα στο θέμα των αποτελεσμάτων του αντιντόπινγκ κοντρόλ, την τεράστια καθυστέρηση, αλλά κατέγραψε παράλληλα και την έντονη δυσαρέσκεια της Δόξας Δράμας για την όλη υπόθεση.

 

Είχαν περάσει άλλωστε τρεις μήνες από το ματς του πρώτου γύρου (4/11) και δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για την ολοκλήρωση του ελέγχου.

 

Είχε επίσης καταγραφεί προ τριών ημερών στο ρεπορτάζ και συγκεκριμένα στο φύλλο της περασμένης Τρίτης (5/2) η επικοινωνία της «Μ» με τον ΕΣΚΑΝ και η παραπομπή τους στη διοργανώτρια αρχή.

 

Υπενθυμίζεται, ότι η Δόξα Δράμας ήταν η πρώτη, η οποία είχε ζητήσει αντιντόπινγκ κοντρόλ. Ακολούθησαν στη συνέχεια οι Α.Ο.Χ./Κισσαμικός, Κέρκυρα και Ηρακλής στα παιχνίδια με τον Ν.Π.Σ. Βόλος.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr εστάλη όντως στη Δόξα έγγραφο από τον ΕΣΚΑΝ (με ημερομηνία 10/12 και με αριθμό Πρωτοκόλλου 1131) στο οποίο καταγράφεται ότι τα αποτελέσματα της εργαστηριακής ανάλυσης ήταν αρνητικά στο σύνολο των ως άνω δειγμάτων, ωστόσο για όλα τα δείγματα των ούρων εκκρεμεί η εργαστηριακή ανάλυση (σ.σ. ερυθροποιητίνης).

 

Στο ίδιο έγγραφο τονίζεται επί λέξει ότι η ΠΑΕ θα λάβει νεότερη ενημέρωση.

 

Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι η ημερομηνία ενημέρωσης του εγγράφου είναι η 10η Δεκεμβρίου, ωστόσο το συγκεκριμένο έγγραφο έφτασε στα γραφεία της Δόξας μόλις την περασμένη Τρίτη (5/2).

 

Την ίδια στιγμή, η Λίγκα διέρρευσε την Πέμπτη (7/2) ότι έχει λάβει έγγραφο του ΕΣΚΑΝ λέγοντας ότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

 

Στη Δόξα εκφράζουν εκ νέου την απορία τους, αλλά και τον έντονο προβληματισμό τους. “Υπήρξε νεότερο έγγραφο διαφορετικό απ’ αυτό, το οποίο εστάλη ήδη σε μας;

 

Γιατί αν είναι το ίδιο έγγραφο, τότε υπάρχει ξεκάθαρα εκκρεμότητα όσον αφορά τα δείγματα των ούρων.

 

Γιατί δεν ενημερώθηκε με νεότερο έγγραφο η ΠΑΕ είτε από τον ΕΣΚΑΝ, είτε από τη Λίγκα; Γιατί καθυστέρησε η διαδικασία αποστολής του εγγράφου;”, διερωτώνται μεταξύ των άλλων στην ομάδα της Δράμας.

X