ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δόξα Δράμας σε μετάλλαξη

Δόξα Δράμας σε μετάλλαξη

Ασυμμετρία παρουσίας και προσδοκιών τη φετινή χρονιά για την ομάδα των μαυραετών

 

Η φετινή χρονιά, όπως εξελίχθηκε, αφήνει μεγάλη πικρία στους φίλους της Δόξας, γιατί η αγωνιστική της παρουσία, καθώς και η βαθμολογική της θέση είναι δυσανάλογη με τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και το μέγεθος της.

 

Η δεύτερη χρονιά στη Football League δεν έφερε και πάλι το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την προσπάθεια ανόδου, με συνέπεια για τη Δόξα να έχει μείνει πλέον μόνο ο στόχος της 10άδας. Βέβαια, το απίστευτο είναι ότι ουδείς γνωρίζει με σιγουριά για το αν θα γίνει η αναδιάρθρωση.

 

*** Σεμινάριο στο ποδοσφαιρικό τμήμα από στελέχη της Sportradar έγινε χθες στη Δράμα. Στα αγωνιστικά, μόνο ο Δούμτσιος δεν υπολογίζεται ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας.

 

*** Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Σπανός, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών. «Τώρα ξέρουμε τι κάνουμε και τι θέλουμε», είπε με νόημα βασικός ποδοσφαιριστής του συλλόγου. Απόδειξη ότι ο Σπανός περνά τα πιστεύω και τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

 

*** Υπό διάσκεψη είναι το αίτημα των ομάδων, οι οποίες έχουν καταθέσει ένσταση για την αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων. Η Δόξα ήταν η πρώτη, η οποία είχε κινηθεί μέσω ένστασης για να πάρει το ματς στα χαρτιά. Παίζει ρόλο, βέβαια και η ημερομηνία της αποβολής από το Πρωτάθλημα για την ομάδα του Αήττητου Σπάτων. Αν και οι νομικοί υποστηρίζουν ότι η ποινή δεν έχει αναδρομική ισχύ.

X