ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δόξα Δράμας: Οι πέντε μέρες του ιδιοκτησιακού

Δόξα Δράμας: Οι πέντε μέρες του ιδιοκτησιακού

Η κρίσιμη σημερινή συνάντηση του Γιάννη Μπύρου με υποψήφιο ενδιαφερόμενο, τα εφόδια, τα εχέγγυα και η αγωνία για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

Στη Δόξα Δράμας η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική της Λίγκας περνά αναμφίβολα σε υποδεέστερη μοίρα, από τη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην πρώτη 10άδα.

 

Εκείνο, που αναμφίβολα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος είναι το ιδιοκτησιακό. Πώς έχουν οι εξελίξεις; Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Γιάννης Μπύρος επιθυμεί να κυλήσει ομαλά η όλη διαδικασία.

 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται σήμερα το απόγευμα (3/5) κιόλας να κάνει το πρώτο ραντεβού, όπως έχει ήδη καταγραφεί.

 

Ποια είναι τα εφόδια του Μπύρου; Η Δόξα είναι καθαρή ΠΑΕ, χωρίς χρέη. Ως το τέλος του μήνα θα είναι όλα τακτοποιημένα. Συν τοις άλλοις, είναι ομάδα με κόσμο, με ιστορία και συνάμα με γήπεδο δικό της. Αν ισχύσει η αναδιάρθρωση, θα υπάρχει και σημαντική βάση για να τρέξει η χρονιά. Επομένως, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως «μαγαζί γωνία».

 

Οσοι γνωρίζουν, υποστηρίζουν ότι η σημερινή συνάντηση με τον υποψήφιο επενδυτή είναι σοβαρή και συνάμα σημαντική. Βέβαια δεν είναι και η μόνη. Υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, ενώ υπάρχει επίσης κίνηση από ακόμη έναν επιχειρηματία, επίσης με βάση τη Θεσσαλονίκη, όπως ισχύει και με τον σημερινό, με τον οποίο θα συναντηθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Δόξα.

 

Ταυτόχρονα, στις 7 του μηνός υπάρχει επίσης συνάντηση με υποψήφιο ενδιαφερόμενο, ο οποίος ωστόσο επιθυμεί συνεργασία με τη Δόξα και παραμονή του Γιάννη Μπύρου στην ΠΑΕ. Πρόκειται για άνθρωπο, ο οποίος έχει διασυνδέσεις με ομάδα της Ισπανίας και ουσιαστικά θα γίνει λόγος για την έλευση παικτών από την Ιβηρική.

 

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας, αν πειστεί ότι κάποια από τις προτάσεις έχει σοβαρό υπόβαθρο και έχει όλα τα εχέγγυα, αλλά και μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω απ’ ότι ο ίδιος, τότε αυτόματα θα προχωρήσει στη μεταβίβαση των μετοχών.

 

Οπως έχει δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, θέλει η ΠΑΕ να πάει σε καλά χέρια. Επίσης, θέλει να δει μέσω των συζητήσεων πράξεις και όχι λόγια.

 

Από εκεί και πέρα και σε περίπτωση που δεν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της ομάδας, μόνο τότε θα επιδιώξει συνάντηση με τον Ερασιτέχνη για να διαφανεί πώς θα ακολουθήσει η περαιτέρω διαδικασία. Με βάση, πάντως, τα όσα προκύπτουν οι επόμενες πέντε μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές και κυρίως να αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X