ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Διαχειριστές; Πολλοί… Επενδυτές; Ουδείς

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Διαχειριστές; Πολλοί… Επενδυτές; Ουδείς

Οι συζητήσεις για τη μεταβίβαση, η δεδομένη επιθυμία του μεγαλομετόχου και το... φρένο λόγω άδειων ταμείων της ΕΡΤ

Το γαϊτανάκι της διαδοχής καλά κρατεί στη Δόξα Δράμας. Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη η τελευταία συνάντηση της Λίγκας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιάννη Δρόσο, περιέπλεξε τα δεδομένα, διότι χρήματα για την ώρα δεν υπάρχουν από την αναδιάρθρωση.

 

Τί σχέση έχει όμως αυτό με τη Δόξα; Μεγάλη. Οσοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για να εισέλθουν στα κοινά της ΠΑΕ, με στόχο να διαχειριστούν την όλη κατάσταση προφανώς και πόνταραν, όπως στην πλειοψηφία τους οι ομάδες της SL2, στα χρήματα της αναδιάρθρωσης.

 

Τώρα, όμως, «φρενάρουν» και περιμένουν.

 

Συν τοις άλλοις, αυτό που προκύπτει από την πλευρά του μεγαλομετόχου της Δόξας, Γιάννη Μπύρου, είναι ότι οι διαχειριστές, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για την ΠΑΕ είναι αρκετοί.

 

Επενδυτής όμως ουδείς, κι αυτό αποτελεί αναμφίβολα σημείο προβληματισμού όχι μόνο για τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος θέλει να απεμπλακεί, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει καρτερικά τις εξελίξεις και την «επόμενη μέρα».

 

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί υποστηρίζει το ίδιο. «Δεν μπορώ να αντέξω άλλη χρονιά οικονομικά. Οι λόγοι αποχώρησής μου είναι οικονομικοί».

 

*** Από την έντπυη έκδοση της Metrosport

X