ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δουλειά στην επιθετική τακτική ενόψει Σλόβαν

Δουλειά στην επιθετική τακτική ενόψει Σλόβαν

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε και το σημερινό (18/8) πρόγραμμα της προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Αμπέλ Φερέιρα.

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (22/8) με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα γυμνάστηκαν το πρωί της Κυριακής (18/8) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και κατοχής σε συνθήκες οργανωμένης επίθεσης.

 

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

 

«Οι αγώνες με τον Άγιαξ ήταν ένα πρώτο σαφές δείγμα πως ο ΠΑΟΚ οδεύει στο σωστό δρόμο. Μια πρώτη ένδειξη για την αγωνιστική φιλοσοφία του Αμπέλ Φερέιρα.

 

Η σεζόν, όμως, τώρα αρχίζει κι ο Δικέφαλος έχει πολλά χιλιόμετρα να διανύσει για να πετύχει τους στόχους του. Η επόμενη πρόκληση είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League μέσα από τις αναμετρήσεις με τη Σλοβαν Μπρατισλάβας.

 

Ο Φερέιρα αυτές τις μέρες έχει επικεντρωθεί στην ανάλυση των θετικών και των αρνητικών στοιχείων των δύο πρώτων ματς, ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί βελτιωμένος.

 

Η προπόνηση της Κυριακής (18.08) αφορούσε, λοιπόν, την τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και κατοχής σε συνθήκες οργανωμένης επίθεσης. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

 

Τη Δευτέρα (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

X