ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δώσαμε άδεια στον ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει το Καυτανζόγλειο ως έδρα»

«Δώσαμε άδεια στον ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει το Καυτανζόγλειο ως έδρα»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολης Μητιντζής, μίλησε για την πιθανότητα να βρεθεί ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο τη νέα χρονιά

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, και μίλησε για την συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείο αλλά και την πιθανότητα να βρει τον Δικέφαλο του Βορρά να παίζει εκεί τη νέα χρονιά.


Μεταξύ άλλων όσα είπε:


Για την συζήτηση του με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του γηπέδου: «Μιλήσαμε με τον κ.Γκαγκάτση και τον κ.Δημογιάννη που είναι τεχνικός υπεύθυνος. Κάναμε ένα φρεσκάρισμα της προηγούμενης συζήτησης που είχαμε κάνει, η πρόθεσή μας είναι δεδομένη πως μπορεί να έρθει ο ΠΑΟΚ. Είδαμε κάποια τεχνικά ζητήματα που έχει η ΟΕΥΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ και οι παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα. Να κάτσουμε να δούμε τι άλλες εργασίες θα πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί το στάδιο μαζί με τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές αγώνες και να ωφεληθεί και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης. Το χρονοδιάγραμμα ορίζεται από την διαδικασία που είναι σε εξέλιξη για το χωρικό σχέδιο και τις άδειες για τη νέα Τούμπα, μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν πάρει την έγκριση για το χωρικό σχέδιο οπότε μπορεί να προχωρήσει να καταθέσει για άδεια για το χτίσιμο του νέου γηπέδου. Υπάρχει η πιθανότητα να παίξει ο ΠΑΟΚ τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καυτανζόγλειο αλλά όλα εξαρτώνται από τις υπηρεσίες και το πόσο θα αργήσουν να βγάλουν τις άδειες. Υπολογίζουν έναν ορίζοντα 3ετίας για την ολοκλήρωσης του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ και θα πρέπει το Καυτανζόγλειο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πλέον έχουν λυθεί αρκετά θέματα και είναι πιθανό να παίξει στο Καυτανζόγλειο την επόμενη σεζόν. Υπάρχει η διάθεση από τις δύο πλευρές για επιτάχυνση των διαδικασιών όσον αφορά το στάδιο και την χρησιμοποίησή του από τον ΠΑΟΚ. Εμείς δώσαμε άδεια για παραχώρηση για έδρα στον ΠΑΟΚ για να μπει στον φάκελο της αδειοδότησης για την επόμενη χρονιά αλλά και στην ΟΥΕΦΑ».

X