ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δώρο για τον λαό του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη η νέα Τούμπα» (aud)

«Δώρο για τον λαό του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη η νέα Τούμπα» (aud)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, που μίλησε για την απόφαση του Σαββίδη να φτιάξει καινούριο γήπεδο στην Τούμπα, σχολίασε τη βοή που δεν φεύγει ποτέ από την Τούμπα, τα αποτελέσματα που πρέπει να έρθουν για να γίνει μεγάλη η ομάδα αλλά και τους Ελληνες παίκτες που θέλει να βλέπει να αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

 

Για την απόφαση να γίνει το νέο γήπεδο στην Τούμπα: «Συμφωνώ, το σπίτι του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα. Ο κόσμος αυτό το γήπεδο ξέρει, ήταν μια σωστή απόφαση. Αν γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο θα είναι ένα δώρο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προχωράμε μπροστά, είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν άνθρωπο σαν τον κ.Σαββίδη που ρίχνει τόσα εκατομμύρια για την ομάδα μας. Η απόφαση για το γήπεδο είναι ό,τι καλύτερο για το σημερινό ποδόσφαιρο».

 

Για το αν το γήπεδο πρέπει να κρατήσει κάποια από τα στοιχεία του για να συνδέει το μέλλον με τον παρελθόν: «Αυτοί που θα κάνουν το πλάνο του γηπέδου θα συμπεριλάβουν την ιστορία της ομάδας. Πρέπει να συνδυαστεί με το καινούριο γήπεδο για να μην φύγει η μαγιά από τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα. Η βοή της Τούμπας δεν μπορεί να φύγει ακόμη και να χτιστεί καινούριο γήπεδο γιατί την βοή την φέρνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ που γεμίζει το γήπεδο».

Για τα αποτελέσματα που πρέπει να έρθουν: «Ο κ.Σαββίδης έχει ξοδευτεί με το παραπάνω για να κάνει την ομάδα μεγάλη. Εχει φέρει πάρα πολλούς παίκτες, αυτά που έπρεπε να κάνει ο Σαββίδης τα έχει κάνει. Πλέον οι ευθύνες είναι του προπονητή και των παικτών. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη για να κατακτήσει την κορυφή, της δίνεται η ευκαιρία για να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη ομάδα που όλοι περιμένουμε».

 

Για το θέμα των Ελλήνων παικτών: «Πιστεύω στους Ελληνες ποδοσφαιριστές, ο κ.Σαββίδης δαπανά 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τις ακαδημίες και μπορούν να ξεπεταχτούν και να κάνουν καριέρα στην μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν τα πάντα για να μπορούν να παίξουν Ελληνες παίκτες στον ΠΑΟΚ».

 

 

X