ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δοκιμή με Ντουάρτε στα άκρα

Δοκιμή με Ντουάρτε στα άκρα

Ο Ελληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο σχήμα για να προσπαθήσει το θαύμα της ανατροπής

Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο Σάββας Παντελίδης έχει καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα που θα παρατάξει αύριο το βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το… θαύμα της ανατροπής του 3-0 στη Νορβηγία.

 

Γενικά αναμένεται να ρισκάρει, καθώς δεν έχει άλλη επιλογή, με τον Αρη να ψάχνει το γρήγορο γκολ που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται στο να παρατάξει μία ενδεκάδα με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και μία από τις σκέψεις του ακούει στο όνομα “Λερίν Ντουάρτε” τον οποίο δοκιμάζει αντί του Φετφατζίδη στα άκρα της επίθεσης.

 

Βέβαια, στο ενδεχόμενο να δώσει στον Ολλανδό φανέλα βασικού θα πάρει ρίσκο, από την άποψη ότι δεν του έδωσε χρόνο στα τρία επίσημα παιχνίδι άρα συγκριτικά με τους υπόλοιπους (βλ. “Φέτφα”) υπολείπεται σε αγωνιστικό ρυθμό. Το γεγονός και μόνο όμως ότι έχει αρχίσει να τον… βλέπει σημαίνει πολλά. Τόσο για το πώς σκέφτεται το αυριανό παιχνίδι, μία άκρως επιθετική ενδεκάδα, όσο και για την ετοιμότητα του Ντουάρτε για την οποία έγινε πολύς ντόρος το προηγούμενο διάστημα.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/8)

X