ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δύσκολο ματς με ΟΦΗ, καλύτερο το μέλλον με νέο γήπεδο»

«Δύσκολο ματς με ΟΦΗ, καλύτερο το μέλλον με νέο γήπεδο»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για την ανέγερση του νέου γηπέδου, την αποτυχία στο Champions League, το πρωτάθλημα και έδωσε τις συμβουλές του στους νέους

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ ο Στέλιος Μαλεζάς κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ τονίζοντας παράλληλα ότι ένα νέο γήπεδο θα βοηθήσει την ομάδα να κοιτάξει το μέλλον της καλύτερα .

 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι μέσα από τα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League απέδειξε ότι μπορεί να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο.

 

Τέλος, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ τόνισε ότι είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο για τον ΠΑΟΚ παιχνίδι.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το νέο γήπεδο: «Μια ομάδα για να αλλάξει επίπεδο, χρειάζεται βοήθεια από πολλές διαφορετικές πλευρές. Νομίζω ότι το γήπεδο είναι η μία πλευρά, η κυριότερη, όπου μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει το μέλλον με καλύτερο και πιο ωραίο, έτσι ώστε να μπορέσουμε με τα έσοδα και με το πρεστίζ το οποίο θα κερδίσει, να πάρουμε πολλά εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου».

 

Για την αποτυχία του Champions League και τη συνέχεια: «Στα προκριματικά  η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο. Το σημαντικότερο είναι ότι αποκτήσαμε πολλές εμπειρίες σαν ομάδα. Πολλά νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν σε αυτά τα παιχνίδια, έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς δε βρισκόμαστε εκεί και είμαστε στεναχωρημένοι για αυτό, αλλά είναι κάτι θετικό για εμάς σαν ομάδα, ότι δεν έχουμε θέσει κάποια όρια και πρέπει να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, που μπορούμε και θέλουμε. Στο πρωτάθλημα, δε μπήκαμε όπως θέλουμε βάσει απόδοσης, αλλά τα αποτελέσματα ήρθαν. Είναι καλό να κερδίζει η ομάδα και χωρίς να παίζει όπως μπορεί και θέλει. Το επόμενο που κοιτάμε, είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές, αλλά στο επίπεδο που είμαστε, δεν κοιτάμε αν έχουμε εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάμε πως θα κερδίσουμε».

 

Για το τι συμβουλή θα έδινε στο Λημνιό και στα νέα παιδιά: «Να δουλεύει σκληρά και να μην τα παρατήσει ποτέ. Υπάρχει ταλέντο, θέληση για δουλειά και λίγη τύχη θα καταφέρουν πολλά περισσότερα τα παιδιά. Θα με βάρυνε εάν υπήρχαν άτομα που δεν άκουγαν και δεν δουλεύανε. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και αυτό κάνει το έργο μας πιο εύκολο»

X