ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δύσκολη μάχη κόντρα σε χρόνο και χρήμα

Δύσκολη μάχη κόντρα σε χρόνο και χρήμα

Θετική εξέλιξη στην εκκαθάριση που προχωρά

Οσο οι εξελίξεις και δη οι λύσεις στο οικονομικό, εδώ και καιρό, απουσιάζουν, τόσο το χρονικό περιθώριο στενεύει και οι μέρες εξελίσσονται σε ιδιαιτέρως σημαντικές στον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε μια δύσκολη μάχη, κόντρα σε χρόνο και χρήμα και εκτιμάται ως ιδιαίτερα σημαντικό το τετραήμερο-πενθήμερο μέχρι και την Τρίτη.

 

Οι επαφές είναι σε εξέλιξη, η προσπάθεια συνεχίζεται και οι εξελίξεις αναμένονται. Όλα ξεκινούν και καταλήγουν στο οικονομικό που αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας. Από αυτό θα κριθεί η σύσταση της ΠΑΕ, το οικονομικό μπάτζετ για την ομάδα, ο σχεδιασμός, οι ανανεώσεις, οι μεταγραφές... Πρωτίστως ωστόσο το πρωταρχικό και βασικό ζήτημα εξασφάλισης των περίπου 300.000 ευρώ που απαιτούνται για τη δημιουργία του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ.

 

Η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει επίσημα για να δοθεί το έναυσμα έναρξης σύστασης της νέας. Διαδικασίες αμφότερες που δεν τελειώνουν από τη μια μέρα στην άλλη. Σημειώθηκε ωστόσο θετική δικαστική εξέλιξη αναφορικά με την εκκαθάριση που προχωρά. Εντός των ημερών στη Μίκρα περιμένουν αποτελέσματα στις επαφές τους για το οικονομικό ζήτημα, ευελπιστώντας να σημειωθούν εξελίξεις.

 

Εκτός της πολύ σημαντικής προσπάθειας και απαραίτητης λύσης στο οικονομικό, μέχρι την Τρίτη επίκεινται και οι οριστικές εξελίξεις στην προοπτική συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη. Είναι άλλωστε και αυτό ένα θέμα που εξαρτάται από το οικονομικό και το μπατζετ της νέας σεζόν.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (6/7)

X