ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι δύσκολες μέρες του Μπράνταριτς στην Κάλιαρι και ο ΠΑΟΚ

Οι δύσκολες μέρες του Μπράνταριτς στην Κάλιαρι και ο ΠΑΟΚ

Ο Κροάτης μέσος ήθελε πάρα πολύ να πάρει μεταγραφή στον Δικέφαλο από την ιταλική ομάδα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε…

 

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς πιστευε πως δεν θα πάρει τις ευκαιρίες που θέλει για να δείξει την αξία του στην Κάλιαρι και γι’ αυτό πίεζε να έρθει στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αγωνιστεί ως βασικός στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

Όσο και αν αυτός το ήθελε, η Κάλιαρι δεν κατέβασε ποτέ τις απαιτήσεις της σε ρεαλιστικά δεδομένα και τελικά ο ΠΑΟΚ στράφηκε στην επιλογή του Εσίτι παρότι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ διαφορετικά του Κροάτη.

 

Μάλιστα, για τον Μπράνταριτς τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολη στην Κάλιαρι καθώς από το… πουθενά η ιταλική ομάδααπέκτησε το εξαιρετικό Ράντζα Ναϊγκολάν που ήρθε σε μια ομάδα χαμηλότερων των δικών του δυνατοτήτων λόγω της συζύγου του (είναι άρρωστη) και ήθελε να της κάνει το χατήρι να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα της.

 

Πλέον ο ανταγωνισμός στα χαφ της Κάλιαρι είναι πολύ μεγάλος, ο Μπράνταριτς δεν προορίζεται σίγουρα για βασικός ενώ μοιάζει πιθανό να πάρει λίγες ευκαιρίες μόνο σαν κεντρικός αμυντικός. Και όλα αυτά ενώ ο Μπράνταριτς θέλει να επανέλθει στις βασικές επιλογές για την Εθνική Κροατίας αγωνιζόμενος μόνο σαν μέσος.

 

Γι’ αυτό και η μεταγραφή παραμένει πάντα η πρώτη του επιλογή με τον ΠΑΟΚ να είναι πάντα στο μυαλό του καθώς θεωρεί ότι έχασε μια σημαντική ευκαιρία...

X