ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δυσφορία και εκκαθαρίσεις

Δυσφορία και εκκαθαρίσεις

Αποφασίζει για μοντέλο διοίκησης και βαθμό εμπλοκής του ο Γιάννης Μπύρος στη Δόξα Δράμας της νέας περιόδου

Οταν έχει δαπανήσει το ποσό του 1,7 εκ. ευρώ, εκ των οποίων οι 900.000 περίπου ευρώ προορίζονται για το αγωνιστικό κομμάτι και η ομάδα κινδυνεύει να μην είναι ούτε στην πεντάδα, τότε είναι λογικό να αισθάνεται… άδειος.

 

Ο Γιάννης Μπύρος έβγαλε δυσφορία για την εμφάνιση της ομάδας και την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη. Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας, όπως έχει αποκαλύψει η «Μ», σκέφτεται ενόψει της νέας σεζόν τρόπους για να μην κάνει το τεράστιο άνοιγμα της φετινής χρονιάς στην ομάδα της Δράμας και αφετέρου να προχωρήσει σε σύμπραξη με διοικούσα επιτροπή. Εξ αρχής πέρασε από το μυαλό του και η απόφαση απεμπλοκής. Εχει κάνει ήδη επαφές και συζητήσεις με συγκεκριμένα νούμερα.

 

Συνάρτηση εξελίξεων

 

Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος έχει το «μαχαίρι και το καρπούζι». Αυτός θα αποφασίσει για το μοντέλο διοίκησης, αλλά και τον βαθμό εμπλοκής του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι εκ των παικτών θα πρέπει να θεωρούνται ήδη παρελθόν. Ετοιμάζονται φύλλα πορείας στη Δόξα.

 

Αλλωστε, όταν κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο ο 35χρονος Γουνδουλάκης, αυτό εκθέτει ασφαλώς τους νεότερους.

 

Η Δόξα έχει πλέον δύο εβδομάδες ρεπό, αφού θα πάρει στα χαρτιά τα ματς με Αχαρναϊκό και Βέροια, επομένως υπάρχει το χρονικό διάστημα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, αν και όλα αυτά θα παίξουν σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που επίσης αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

X