ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δίψα» για οργάνωση και... σέντρα στον Ηρακλή

«Δίψα» για οργάνωση και... σέντρα στον Ηρακλή

Φουλ εργασιών σε οργανωτικό, επικοινωνιακό και... αγωνιστικό επίπεδο στον Ηρακλή

Αγωνιστικά φτάνει στα επιθυμητά επίπεδα. Το φιλικό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί γενική πρόβα ετοιμότητας και για τους «κυανόλευκους» που περιμένουν... τη σέντρα. Σε οργανωτικό-διοικητικό επίπεδο γίνονται βήματα που μπορούν να επαναφέρουν σταδιακά τον Ηρακλή στα δεδομένα του.

 

Σε ετοιμότητα για τις υποχρεώσεις της ομάδας βρίσκονται και οι Πέτρος Κανακούδης, Δημήτρης Κουτρομάνος και Εμάνουελ Περόνε. Πρόκειται να έχουν χρόνο συμμετοχής το Σάββατο και να τεθούν απόλυτα στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη ενόψει της πρεμιέρας.

 

Καταβολές στους παίκτες

 

Δεν επρόκειτο για πρόβλημα. Ουσιαστικά ήταν μια διαδικασία που δημιούργησε φυσιολογικά μια καθυστέρηση. Το θέμα με τον τραπεζικό λογαριασμό της Π.Α.Ε. (που εξαιτίας της πιστοποίησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα «δεσμεύει» προσωρινά χρήματα που έχει καταθέσει ο Τομ Παπαδόπουλος) έχει λυθεί. Χθες μάλιστα καταβλήθηκαν χρήματα στους ποδοσφαιριστές για τις προκαταβολές, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και την Παρασκευή. Στόχος της νέας διοικητικής κατάστασης βεβαίως είναι να μην αποτελεί «είδηση» η φυσιολογική καταβολή χρημάτων σε παίκτες και συνεργάτες. Ως τώρα άλλωστε ο Τομ Παπαδόπουλος έχει διαθέσει πάνω από 600.000 ευρώ όπως σημειώνουν στη Μίκρα.

 

«Ζεστός» για νέες συναντήσεις

 

Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τις συναντήσεις που είχε με Ηρακλειδείς επιχειρηματίες πριν την επιστροφή του στις Η.Π.Α.. Χαρακτήριζε ιδιαίτερα θετικό το γεγονός από τη Φιλαδέλφεια και είναι «ζεστός» για νέες αντίστοιχες επαφές με τη νέα έλευσή του, στην έναρξη του Πρωταθλήματος, επαφές που προγραμματίζονται.

 

Επικοινωνιακή ενίσχυση

 

Η ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. «δουλεύεται» καθημερινά, αλλά δε θα είναι διαθέσιμη αν δεν είναι απόλυτα έτοιμη (σε λίγες ημέρες) να καλύψει τις προσδοκίες όλων. Σε επικοινωνιακό επίπεδο εκτός του δημιουργικού τιμ, ο Ηρακλής ενισχύεται με την παρουσία του συναδέλφου, Θωμά Καλέση, από σήμερα στο γραφείο Τύπου της Π.Α.Ε..

X