ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δείπνο με τα φετινά τρόπαια, Ζέρβα και... ΠΑΟΚ και φρέσκα ψωμιά

Δείπνο με τα φετινά τρόπαια, Ζέρβα και... ΠΑΟΚ και φρέσκα ψωμιά

Μια πολύ όμορφη ασπρόμαυρη βραδιά με την ατάκα του Άλκη Ησαϊάδη να κλέβει την παράσταση

 

Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων του Α.Σ. ΠΑΟΚ Αλκη Ησαϊάδη, Ακη Μπεκιάρη, Μπάμπη Στέφου, Μπάμπη Μελισόπουλου, Αντώνη Καρούση και Γιώργου Στεφάνου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας δείπνο στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ της ΚΑΕ, του ΤΑΠ παρουσία και του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

 

Το δείπνο έγινε στην ψαροταβέρνα «Πορφύρα» στην Τούμπα και εκεί οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε σε όλα τα αθλήματα. Σε ένα τραπέζι μάλιστα οι υπεύθυνοι έβαλαν όλα τα τρόπαια που κατέκτησε η επαγγελματική ομάδα του Δικεφάλου, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, το χαντ μπολ, το βόλει (σε άνδρες και γυναίκες), η πάλη, η άρση βαρών.

 

 

Παρόντες ήταν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Κυριάκος, απο την ΚΑΕ οι: Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, απο το ΤΑΠ οι Τσαλόπουλος, Παϊσιάδης, Γιαννακοπούλου και Τζήκας. Ακόμη παρών ήταν ο μεγάλος χορηγός του Α.Σ. ΠΑΟΚ Κώστας Αμοιρίδης, όλοι οι έφοροι των τμημάτων του Δικεφάλου που κατέκτησαν τρόπαια και όπως προαναφέραμε ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Στους παρευρισκόμενους δόθηκαν και ψωμιά με το σήμα του ΠΑΟΚ, σε μία πρωτοβουλία που πήρε ο Αλκης Ησαϊάδης και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης εξηγώντας μάλιστα το γιατί της κίνησής του.

 

 

«Το παλιό σύνθημα λέει ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ούτε τις ρίζες μας. Το νέο σύνθημα όμως πρέπει να είναι ΠΑΟΚ και φρέσκα ψωμιά…» είπε ο Άλκης Ησαϊάδης και έδειξε τα τρόπαια.

 

X