ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διπλό η Λοριάν, στο Χ η Νανσί, άσος η Σαμπλί

Διπλό η Λοριάν, στο Χ η Νανσί, άσος η Σαμπλί

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της Κολωνίας στην κόντρα της με την Ντόρτμουντ και εκεί, αξίζει το ποντάρισμα τόσο στο διπλό, όσο και στο Over…

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Εφυγαν από τη μέση Champions και Europa League, έτσι όπως έφυγαν εν πάση περιπτώσει και πλέον, το στοιχηματικό μενού έχει να κάνει το τετραήμερο που ακολουθεί με αγώνες πρωταθλημάτων. Μάλιστα, αυτό το τετραήμερο προσφέρει ακόμη δύο δυνατά πρωταθλήματα, το δικό μας (επιτέλους!!!) αλλά και των γειτόνων, της Ιταλίας.
Εδώ όπου προσέξτε, τα φαβορί δίνουν και παίρνουν, οι αξιόλογες αποδόσεις επίσης αλλά προσοχή, οι παγίδες είναι πάμπολλες. Όχι μόνο εξαιτίας του ότι είναι αρχή της χρονιάς και ακόμη οι ομάδες ψάχνονται, όχι μόνο λόγω του ότι οι στοιχηματικές εταιρείες πάντα κάνουν λάθη τέτοια εποχή αλλά και λόγω των αγώνων που έγιναν και που θα γίνουν μεσοβδόμαδα για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα…
Οπερ πάει να πει ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις κινήσεις μας, κυρίως σε ό,τι αφορά στο ποντάρισμα πάνω σε φαβορί και για να μην πολυλογώ, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να αρχίσω να καταθέτω τις επιλογές μου.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα φαβορί λοιπόν, με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που επέλεξα είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):
Στουτγάρδη (με κάλυψη στην ισοπαλία), Ντάρμσταντ (υποχρεωτική η κάλυψη και εδώ στην ισοπαλία…), Μπεσικτάς *, Αζαξιό, Κλερμόν, Λοριάν *, Ροντέζ Αβεριόν, Σαμπλί *, Χάβρη (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Σεβίλλη (αξίζει το ρίσκο), Γκενκ (με κάλυψη στο «Χ» οπωσδήποτε), Ντόρτμουντ *, Βιγιαρεάλ (εξαιρετική η απόδοση εδώ στο διπλό), Ρίο Άβε (χαλαρά εδώ…) και τέλος, Πόρτλαντ Τάιμπερς…

Τips :
*** Ας μπούμε και στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων τώρα, εδώ όπου τα πολλά γκολ, όλως παραδόξως… δεν έχουν τον πρώτο λόγο. Σε ό,τι αφορά στα Ν/G ως εκ τούτου, γκρουπ ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό παρεμπιπτόντως, σημειώστε τις περιπτώσεις των Ντάρμσταντ (με 1-0 και 0-0 σκορ), Μπεσικτάς (με 2-0 σκορ), Αζαξιό (με 1-0 σκορ), Κλερμόν (επίσης με 1-0 σκορ), Λοριάν (με 0-2 σκορ), Ροντέζ Αβεριόν (με 1-0 σκορ) και τέλος, Σαμπλί (με 1-0 σκορ και εδώ…).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ
ΑΟΥΕ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2 (Χ)
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΚΕΖΤΕΠΕ 1
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER
Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Στουτγάρδης… Ενδεικτικά, με 13 ευρώ στο διπλό της και 07 στην κάλυψη…

ΤΡΙΑΔΑ
ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ – ΟΡΛΕΑΝ UNDER - N/G
ΣΟΣΟ – ΝΑΝΣΙ UNDER
ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΣΙΑΤΛ G/G
Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με το Under της Ροντέζ Αβεριόν και ένα με το Ν/G της. Ενδεικτικά, με 10 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 20 ευρώ).

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)
ΑΖΑΞΙΟ – ΠΑΡΙ 1
ΛΕ ΜΑΝ – ΛΟΡΙΑΝ 2
ΝΙΟΡ – ΚΑΕΝ Χ
ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ – ΟΡΛΕΑΝ 1
ΣΑΜΠΛΙ – ΣΑΤΟΡΟΥ 1
ΣΟΣΟ – ΝΑΝΣΙ Χ
Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,60 ευρώ τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)
ΧΙΦΚ – ΙΛΒΕΣ Χ
ΚΛΕΡΜΟΝ – ΟΣΕΡ 1
ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ Χ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΧΙΡΟΝΑ Χ
ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΣΙΑΤΛ 1
Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 ευρώ τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:
*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2 : Από το μενού των G/G τώρα, ρίξτε μια καλή ματιά στις ΧΙΦΚ (με 1-1 σκορ), Στουτγάρδη (με 1-2 και 1-1 σκορ), Χόμπρο (με 1-1 σκορ), Ντόρτμουντ (με 1-2 σκορ), Ορλάντο Σίτι (με 1-1 και 1-2 σκορ) και τα χαράματα πλέον, Πόρτλαντ Τάιμπερς (με 2-1 και 2-2 σκορ).
Από «2-3 Goal» μεριά τέλος, για να κλείνουμε σιγά-σιγά, ξεχώρισα τις ΧΙΦΚ, Στουτγάρδη, Χόμπρο, Μπεσικτάς, Λοριάν, Ντόρτμουντ, Ορλάντο Σίτι και τέλος, Μονάρκας (με 2-1 και 1-1 σκορ)…

 

X