ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διορθώστε το!

Διορθώστε το!

Αυτοκριτική και ανασύνταξη περιλαμβάνει η επόμενη μέρα της νέας ήττας για τον Αρη

Αν η ήττα στο Περιστέρι προβλημάτισε, αυτή από τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόχλησε και δημιούργησε κρίση από την οποία καλούνται να βγουν, δείχνοντας εγωισμό, ποδοσφαιριστές, προπονητής και διοίκηση. Η εντός έδρας «σφαλιάρα» πόνεσε πολύ. Τόσο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά, διότι ήρθε ως συνέχεια της κάκιστης εμφάνισης και της βαριάς ήττας στον αγώνα με τον Ατρόμητο, έθεσε τον στόχο της Ευρώπης σε αμφισβήτηση και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις εντός των αποδυτηρίων, με έναν όμως κοινό στόχο. Να γυρίσει άμεσα ο διακόπτης.   

 

Τα σκυμμένα κεφάλια  

Το έντονο γιουχάισμα μετά το παιχνίδι ήρθε ως φυσικό ακόλουθο της εντός έδρας «σφαλιάρα» από τον Παναιτωλικό, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του έφυγε νικητής από τη Θεσσαλονίκη! Η αντίδραση του κόσμου κρίνεται δικαιολογημένη και προκλήθηκε με στόχο να αφυπνίσει τους πάντες για τη συνέχεια. Να ξυπνήσει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προφανώς και δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Αυτοί κλοτσάνε την μπάλα στο γήπεδο και από τη δική τους απόδοση καθορίζεται το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Είναι υποχρεωμένοι όμως να δουν μπροστά, κοιτάζοντας όμως πρώτα στον… καθρέφτη ώστε η όποια ανασφάλεια υπάρχει να μετατραπεί άμεσα σε πείσμα.  

 

Οι προτροπές του Παντελίδη

Σε αντίθεση με τη στάση που κράτησε μετά το παιχνίδι, ο Σάββας Παντελίδης άνοιξε κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου από κοινού να βρουν τι φταίει και η ομάδα έχει πάρει λάθος δρόμο. Με περισσότερο καθαρό μυαλό και ήρεμη σκέψη, ο 53χρονος προπονητής αναφέρθηκε εκτενέστερα στα λάθη που στοιχίζουν και τα οποία δεν φαίνεται να εξαλείφονται. Ζήτησε από τους κιτρινόμαυρους να ανασυνταχθούν το γρηγορότερο και να πάψουν να αδικούν τους εαυτούς τους. Δεν μπήκε βέβαια στη διαδικασία να κάνει επί προσωπικού παρατηρήσεις, αντιλαμβανόμενος την πίεση που έχει μεταφερθεί στους ποδοσφαιριστές, παρά το γεγονός ότι είναι προβληματισμένος από την εικόνα ορισμένων και οδηγείται στο να αναθεωρήσει κάποιες αρχικές του σκέψεις.

 

Η ενόχληση του Διαμαντόπουλου

Η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στην προπόνηση σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί είδηση, ωστόσο για πρώτη φορά εμφανίστηκε τόσο ενοχλημένος. Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος πήρε για λίγο τον λόγο στα αποδυτήρια και μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας να αντιδράσουν, να δείξουν σφυγμό και να αποδείξουν ότι τα αρνητικά αποτελέσματα και η κακή εικόνα που παρουσία συνολικά η ομάδα δεν αποτελεί παρά μία κακή παρένθεση. Επίσης, έγινε αναφορά στα θέματα αποδυτηρίων. Και ορθώς συνέβη, αφού καμία ομάδα στον αιώνα τον άπαντα δεν πέτυχε το παραμικρό εάν δεν είχε στις τάξεις της κλίμα «ΟΜΑΔΑΣ» στα αποδυτήρια.

X