ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η διόρθωση της ΠΑΕ και η πρόκληση της Τετάρτης

Η διόρθωση της ΠΑΕ και η πρόκληση της Τετάρτης

Για τον Απόλλωνα έχει μια ιδιαίτερη σημασία ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, παρ' ότι το Κύπελλο δεν είναι ο βασικός του στόχος

Οι θύρες 1 και 2 του γηπέδου του Απόλλωνα «ανήκουν» ιστορικά και διαχρονικά στους φίλους του Απόλλωνα, οπότε και προφανώς κανείς άλλος φίλαθλος δε θα μπορούσε να φιλοξενηθεί εκεί.

 

Συνεπώς, η ΠΑΕ ορθώς… διόρθωσε το αρχικό λάθος της και «τοποθετεί» τους οργανωμένους φίλους τους Απόλλωνα στις θύρες 1 και 2, τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ στις θύρες 5 και 6 και τους υπόλοιπους φιλάθλους και των δύο ομάδων στις θύρες 3 και 4, δηλαδή στα επίσημα, με βάση τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.

 

Είναι τέτοια η σημασία του αγώνα (για τον θεσμό του Κυπέλλου και μάλιστα στην αρχή)  και φυσικά οι σχέσεις των φιλάθλων και των συλλόγων που προφανώς δεν αναμένεται να συμβεί το παραμικρό στις κερκίδες. Το ενδιαφέρον για τον Απόλλωνα μετατίθεται στο τι θα συμβεί εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Θα βρει τον ΠΑΟΚ μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο προφανώς ο αντίπαλός του θα έχει… δώσει τα πάντα. Συνεπώς, θα είναι μια πρόκληση να μπορέσει να βρει τις αδυναμίες του και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Το κύπελλο μπορεί να μην είναι ο βασικός στόχος, αλλά πέραν από την επιστροφή στη Super League, για τον οργανισμό του Απόλλωνα θα είναι σημαντικό να δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός σε ένα τέτοιο ματς.

 

Και για αυτοπεποίθηση και για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για μια επιβεβαιώσει ότι πράγματι  έχει ανέβει επίπεδο. Γι΄ αυτό και μόνο ως μια μεγάλη πρόκληση μπορεί να εκληφθεί η αναμέτρηση της Τετάρτης. 

X