ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δύο ακόμη ακαδημίες στο δίκτυο του ΠΑΟΚ

Δύο ακόμη ακαδημίες στο δίκτυο του ΠΑΟΚ

Δύο νέα μέλη μετρά το δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών του Δικεφάλου

Δύο νέα τμήματα πρόσθεσε στο δίκτυο των ακαδημιών του ο ΠΑΟΚ.

 

Η ακαδημία ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 και η αντίστοιχη της Νίκης Πολυγύρου εντάχθηκαν στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών του Δικεφάλου.

 

Μάλιστα, εκπρόσωποι των δύο ακαδημιών βρέθηκαν στην Τούμπα, όπου και συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους του PAOK Academy και του τμήματος scouting και συζήτησαν για θέματα λειτουργίας.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Δύο επιπλέον σημαντικές συνεργασίες για το PAOK Football Prints. Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ καλωσορίζουν στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών την Ακαδημία ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 και την Ακαδημία Νίκης Πολυγύρου.

 

Η ακαδημία της Καρδίτσας μαθαίνει ποδόσφαιρο σε περίπου 100 παιδιά,  ηλικίας από  έξι έως 16 ετών, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν τρία γήπεδα στο Σταυρό Καρδίτσας. Υπεύθυνος της  ακαδημίας είναι ο κ. Θωμάς Κατσιαβριάς.

 

Οσο για την Νίκη Πολυγύρου διαθέτει στο δυναμικό της 150 παιδιά γεννημένα από το 2003 έως το 2013, ενώ έχει και στη διάθεσή της δύο γήπεδα, όπως και κλειστό γυμναστήριο. Υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο κ. Νίκος Χατζηστεργίου.

 

Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του PAOK Academy, όπως και το τμήμα scouting συναντήθηκαν στην Τούμπα με εκπροσώπους των συνεργαζόμενων ακαδημιών ανά την Ελλάδα (ξεπερνούν πια τις 80 οι ακαδημίες) και συζήτησαν θέματα λειτουργίας ενόψει της νέας σεζόν».

X