ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δυναμίτης η σχέση Ραζβάν - παικτών για τον τίτλο

Δυναμίτης η σχέση Ραζβάν - παικτών για τον τίτλο

Λουτσέσκου και παίκτες δείχνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο πόσο αποφασισμένοι είναι για να ανταποκριθούν στις φετινές δύσκολες υποχρεώσεις τους

 

«Ένα σώμα – μία ψυχή». Ραζβάν Λουτσέσκου και παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο πόσο αποφασισμένοι είναι για να ανταποκριθούν στις φετινές δύσκολες υποχρεώσεις τους και στις τρείς διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

 

Ο βασικός στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ακολουθεί σε προτεραιότητα το «three peat» για το Κύπελλο και φυσικά μία αξιόλογη πορεία στο Europa League. Οι σχέσεις μέσα στα αποδυτήρια των βασικών πρωταγωνιστών, δείχνουν αν μη τι άλλο, πόσο πολύ θέλουν να φθάσουν στην «πηγή και να πιούν νερό».

 

Αυτό το ισχυρό δέσιμο του Λουτσέσκου με τους παίκτες του Δικεφάλου, αποτελεί έναν πραγματικό δυναμίτη, που είναι ικανός να «τινάξει» κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στον δρόμο τους. Και φυσικά θα τους οδηγήσει, στο τέλος της σεζόν, στην κατάκτηση τίτλων.

 

Ο Ρουμάνος προπονητής, πολλές φορές, δημόσια, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους παίκτες, στην πειθαρχία που πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα από όλους και στο ψυχικό δέσιμο που κυριαρχεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Και δεν είναι ασφαλώς μόνο οι παίκτες και ο Λουτσέσκου, που συμβάλουν στην διαμόρφωση αυτού του οικογενειακού κλίματος. Είναι οι συνεργάτες του Ρουμάνου τεχνικού, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ιατρικό επιτελείο, φυσικοθεραπευτές, μασέρ και οι υπόλοιποι) που έχουν ταυτιστεί με τον μεγάλο στόχο.

 

Ενισχυτικά για όλα όσα αναφέρουμε παραπάνω, μπορούμε να προσθέσουμε την χθεσινή τοποθέτηση του Χοσέ Κάνιας. Του Ισπανού αμυντικού μέσου, που έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας στον κόσμο, δείχνοντας πως ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν μία οικογένεια και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να «χαλάσει» αυτό το εξαιρετικό κλίμα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X