ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δημοσίευμα - «βόμβα»! Κίνδυνος (;) υποβιβασμού για τον ΟΦΗ!

Δημοσίευμα - «βόμβα»! Κίνδυνος (;) υποβιβασμού για τον ΟΦΗ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», σκάει «βόμβα» με υπόθεση δωροδοκίας στο ΟΦΗ - Αιγινιακός.

Μια ανάσα από την άνοδό του στη Super League βρίσκεται ο ΟΦΗ, ωστόσο, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αποκλείεται, τελικώς, τα δεδομένα να ανατραπούν και οι Κρητικοί να βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», σκάει υπόθεση-δωροδοκίας στο ματς ΟΦΗ – Αιγινιακού με την ομάδα της Κρήτης να απειλείται με υποβιβασμό.

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

 

«"Βόμβα" στο πρωτάθλημα της Football League με τον πρωτοπόρο ΟΦΗ να κινδυνεύει να χάσει την άνοδο. Και να είναι η Παναχαϊκή τελικά αυτή, που θα ανέβει στη Superleague. Η υπόθεση αφορά τις καταγγελίες του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δ. Καλαϊτζίδη, για χειραγωγημένα παιχνίδια και ειδικότερα το ΟΦΗ-Αιγινιακός 6-0 (4-0 ημίχρονο), στις 12 Νοεμβρίου 2017.

 

Σύμφωνα πάντα με τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γ. Νιώπας, του αποκάλυψε ότι είχε χρηματιστεί για το ΑΡΗΣ-Αιγινιακός 5-0, ενώ το ΟΦΗ- Αιγινιακός, στήθηκε για στοιχηματικούς λόγους. Με τον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ, Φ.Τσάλο, σύμφωνα πάντα με τη καταγγελία, να καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης κάποιων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Αιγινιακού. Που σε αντίθεση με την υπόλοιπη αποστολή είχαν μεταβεί στο Ηράκλειο αεροπορικώς. Και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λ.Τσόγκα να ζητά τη διενέργεια, επείγουσας προκαταρτικής εξέτασης. Για να διερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται, αδικήματα δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας είναι άκρως εντυπωσιακό. Το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ. Σ' αυτή τη περίπτωση, η ευθύνη της ομάδας της Κρήτης είναι αυτονόητη. Και κατά συνέπεια ο κίνδυνος να τιμωρηθεί, με ποινή υποβιβασμού, όταν ο φάκελος διαβιβαστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Αντί δηλαδή να βρεθεί στη Superleague καθώς έχει σχεδόν εξασφαλίσει την άνοδο να βρεθεί στη Γ Εθνική. Και τη θέση της να πάρει η τρίτη της βαθμολογίας Παναχαϊκή».

 

Πηγή: Τα Νέα

X