ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δήμος Παύλου Μελά: Κατέθεσε αίτημα επανακαταμέτρησης ο Λίλτσης

Δήμος Παύλου Μελά: Κατέθεσε αίτημα επανακαταμέτρησης ο Λίλτσης

Η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων που συμμετείχαν στις εκλογές της 2ας Ιουνίου είναι μόλις 78 ψήφοι

 

Αίτηση ολικής επανακαταμέτρησης των χαρακτηρισμένων ως έγκυρων ψηφοδελτίων και τον επανέλεγχο των χαρακτηρισμένων ως άκυρων ψηφοδελτίων σε χρόνο που θα ορίσουν οι αρμόδιες Αρχές κατέθεσε σήμερα στον πρόεδρο Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά της παράταξης Δεμουρτζίδη, που επικράτησε στον β' γύρο, με αυτή του Λίλτση, που έμεινε δεύτερη, είναι μόλις 78 ψήφοι

 

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα πραγματοποιήθηκε, αργά χθες το βράδυ, σύσκεψη της ομάδας του κ. Λίλτση, κατά τη διάρκεια της οποίας ελήφθη η απόφαση να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το αίτημα επανακαταμέτρησης.

 

Η πολύ μικρή διαφορά, καθώς και τα 411 άκυρα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΕΣ, είναι ο λόγος που ο υποψήφιος δήμαρχος οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, ο νυν δήμαρχος, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, επανεκλέχθηκε με ποσοστό 50,18% και 10.914 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Λίλτσης κατέκτησε ποσοστό 49,82 με 10.836 ψήφους.

X