ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Δήμος Καλαμαριάς θα σταθεί δίπλα στον Απόλλωνα» (audio)

«Ο Δήμος Καλαμαριάς θα σταθεί δίπλα στον Απόλλωνα» (audio)

Η νέα δημοτική αρχή Καλαμαριάς θα αποτελέσει αρωγό στις προσπάθειες του Απόλλωνα, όπως τόνισε στο Metropolis 95.5 ο νέος Δήμαρχος Γ. Δαρδαμανέλης.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νέος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης και εξέφρασε τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να βοηθήσει με κάθε εφικτό τρόπο τον Απόλλωνα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις σκέψεις του μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του: «Ο λαός της Καλαμαριάς έδειξε πως μας αγκαλιάζει από την πρώτη μέρα. Πρέπει να τον ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη του και να μην τον προδώσουμε».

 

Για τις προθέσεις του όσον αφορά τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων είναι ένα ιστορικό σωματείο για την Καλαμαριά και ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων μας. Όπου μπορούμε θα είμαστε δίπλα του. Έχουμε ήδη κάνει κάποιες επαφές και με τον Ερασιτέχνη για να δούμε κάποια θέματα που αφορούν το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις, τις προοπτικές που υπάρχουν. Μέρα με τη μέρα θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και στις υποδομές και στη λειτουργία. Καμία διοίκηση του Δήμου δεν θα μπορούσε να μη θέλει το καλό του Απόλλωνα. Δήμος και Απόλλων είναι ταυτισμένοι. Βέβαια, στο παρελθόν οι Δήμοι είχαν δυνατότητες που σήμερα δεν υπάρχουν, ωστόσο, όσο μπορούμε με δράσεις, βοήθεια και τεχνογνωσία θα συνδράμουμε στο έργο της διοίκησης για να βελτιωθεί η κατάσταση».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X