ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δημητριάδης: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στα γήπεδα»

Δημητριάδης: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στα γήπεδα»

Ο Σάββας Δημητριάδης μίλησε για την τιμωρία του ΠΑΟΚ και τις έντονες αντιδράσεις της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στο ζήτημα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ και των έντονων αντιδράσεων της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

 

Αναλυτικά όσα είπε για:

 

- τη στάση της ΕΠΣΜ απέναντι σε όσα συμβαίνουν κατά του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα. Μεγαλύτερη σημασία, όμως, έχει πώς θα το χειριστούν οι ειδικοί και λιγότερο οι άλλες δράσεις, που είναι δράσεις αγανάκτησης. Εμείς ως ΕΠΣΜ, τηρούμε διακριτική στάση επί του θέματος. Διακριτική στάση, διότι αυτοί που πρέπει να χειριστούν το θέμα είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι. Ακόμη και μια δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΜ μπορεί να χαλάσει ένα δρομολογημένο γεγονός, που έχει πάρει άλλη διάσταση. Επειδή ο θεσμικός μου ρόλος είναι σοβαρός, πρέπει αυτό που θα πω να έχει μια προσεκτικότητα».

 

- το αν συμμερίζεται τα αιτήματα του ΠΑΟΚ και τα συναισθήματα του κόσμου του: «Βεβαίως και τα συμμερίζομαι και συμφωνώ με αυτά, όπως το ίδιο κάναμε παλιότερα και με άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή κ.α.. Πρέπει, όμως, η αντίδραση να είναι προσεκτική. Φυσικά και τα συμμεριζόμαστε αυτά που προσπαθούν να κάνουν όλοι αυτοί που ασχολούνται με το θέμα. Πρέπει, όμως, όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια ή αλλού».

 

Ακούστε όσα είπε ο Σάββας Δημητριάδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X