ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καταγγελία-σοκ για αγώνα της ΕΠΣΜ που παιζόταν live στο στοίχημα!

Καταγγελία-σοκ για αγώνα της ΕΠΣΜ που παιζόταν live στο στοίχημα!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης έκανε τρομερές αποκαλύψεις στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

 Ο Σάββας Δημητριάδης μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», για το στοίχημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καταγγέλλοντας ότι αγώνας της ΕΠΣΜ παιζόταν live! 

 

Οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΕΠΣΜ: 

 

Για τα παιχνίδια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που θα μπουν στα στοιχηματικά κουπόνια: «Προ τριετίας τα παιχνίδια έμπαιναν πριν από την έναρξή τους. Τώρα αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της live μετάδοσης. Στην προηγούμενη περίπτωση ας πούμε πως ήταν εύκολα τα πράγματα, καθώς μπορούσαμε να δούμε πριν από το παιχνίδι ποια είναι γνωστά, να τα αναβάλλουμε και να μην γίνουν καθόλου. Εμείς τώρα έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό, περιμένουμε μια απάντηση από την ΕΠΟ για ένα συγκεκριμένο θέμα και στην συνέχεια θα προταθούμε στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γιατί είναι πραγματικά έγκλημα να μπει στο στοίχημα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σε συγκεκριμένο παιχνίδι χθες, προς τιμήν του προπονητή, μόλις έληξε το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε. Οι φίλαθλοι φώναζαν από έξω «Πάρε κόκκινη!» σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και τελικά πήρε. Όταν ο προπονητής αναρωτήθηκε αυτός του απάντησε πως παίζει στο στοίχημα».

 

Για την προεργασία που γίνεται για να υπάρχουν κέρδη: «Μίλησα με ανθρώπους που παίζουν στοίχημα και μου είπαν πως στις παράνομες στοιχηματικές εταιρείες, είτε στις ιντερνετικές νόμιμες, πρέπει να έχεις ανοίξει κωδικό. Πώς λοιπόν αυτοί ενώ το παιχνίδι ήταν live, μπόρεσαν και χτύπησαν αυτά τα παιχνίδια; Υπήρχε προμελέτη σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Υπάρχει περίπτωση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να υπάρξει αδιάλυτος στοιχηματισμός;  

 

AKΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

 

X