ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δημητριάδης: «Δύσκολα να συνεχίσω στον Απόλλωνα»

Δημητριάδης: «Δύσκολα να συνεχίσω στον Απόλλωνα»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «κοκκινόμαυρους» άφησε ο 22χρονος επιθετικός, μιλώντας αποκλειστικά στο metrosport.gr

Ο Τάσος Δημητριάδης άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr και μίλησε για τη χρονιά που τελείωσε και έρχεται, το μέλλον του, αλλά και τον ΠΑΟΚ. 

 

Ο 22χρονος επιθετικός μετά από ένα χρόνο στην Καλαμαριά και τον Απόλλωνα Πόντου δύσκολο θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κοκκινόμαυρους». 

 

Παράλληλα, ο Δημητριάδης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό των «κοκκινόμαυρων», Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το γεγονός ότι φτάσατε πολύ κοντά στην άνοδο:

«Παρότι ο αρχικός στόχος ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, εμείς αποδείξαμε στο γήπεδο το αντίθετο, αφού φτάσαμε πολύ κοντά στην άνοδο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Φέτος ο σύλλογος θα είναι πιο αναπτυγμένος και πιστεύω θα πάει ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι».

 

Για το αν θα είσαι και του χρόνου στον Απόλλωνα Πόντου:

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα συνεχίσω στον Απόλλωνα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Για την ώρα ο μάνατζέρ μου είναι σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Εγώ κρατάω τα θετικά από την ομάδα και προχωράω βλέποντας μόνο την άνοδο στην καριέρα μου».

 

Για την αναδιάρθρωση:

«Κατά τη γνώμη μου θα έχει θετικό πρόσημο η αναδιάρθρωση διότι οι ομάδες φέτος θα είναι πιο δυνατές και ενισχυμένες και αυτό συνεπάγεται ότι θα δούμε πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα».

 

Για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και άνθρωπος. Φανταστικός θα έλεγα ποδοσφαιρικά. Ζει για το ποδόσφαιρο και δίνει τα πάντα γι΄ αυτό».

 

Για τον αν ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League:

«Από τη στιγμή που πήρε το Πρωτάθλημα και για τρίτη διαδοχική σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο, νομίζω πως ήρθε η ώρα να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League και να αποδείξει ότι φωνάζει παρών και στην Ευρώπη».

 

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξανά πάρει το Πρωτάθλημα:

«Όταν το παίρνεις μια φορά την επόμενη σεζόν πηγαίνεις με άλλον αέρα και άλλη ψυχολογία. Και βέβαια μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξανά φέρει το Πρωτάθλημα στην Τούμπα».

 

Για το αν θα ήθελες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ:

«Φυσικά και θα το ήθελα. Ακόμα κρατάω επαφές με τα παιδιά και μιλάμε για την ομάδα».

X