ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δημητριάδης: « Άρχισε να υπάρχει διαφάνεια στην ΕΠΟ»

Δημητριάδης: « Άρχισε να υπάρχει διαφάνεια στην ΕΠΟ»

Απαντήσεις σε όλα από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τον Δημήτρη Κανελλάκη

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης  μίλησε στο Metropolis 95.5 εφ’ όλης της ύλης. Μακεδονικό – ΕΠΟ αλλά και τακτική γενική συνέλευση...

 

Αναλυτικά:

 

Για το Μακεδονικό:

 

«Πρέπει να είμαστε πολλοί συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί όταν μιλάμε για αυτό το θέμα, είναι σοβαρό ζήτημα. Θεωρώ ότι ίσως υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις, αλλά οι πολιτικοί πρέπει να είναι προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τον αλλυτρωτισμό. Πρέπει να υπάρχει Εθνική Περηφάνια. Φυσικά και δεν αναγνωρίζουμε την Μακεδονία έτσι όπως την κάνουν να υπάρχει. Εγώ δεν είμαι διπλωμάτης, είμαι πολίτης και μεγαλώνω τα παιδιά μου στη Μακεδονία. Εμείς είμαστε η Μακεδονία. Ο προσδιορισμός είναι για αυτούς που δεν τους ανήκει κάτι»

 

Για την διαδικασία της τακτικής συνέλευσης:

 

«Ήταν τυπική η διαδικασία της τακτικής συνέλευσης βάση καταστατικού. Ενημερώσαμε για την πολύ καλή συμπεριφορά των ομάδων μας. Αποδεδειγμένα έχει πετύχει το σύστημα τον play off και play out. Επιπλέον έγινε αναβάθμιση της Α΄ Κατηγορίας και οι τελικοί διεξήχθησαν στο Καυτατζόγλειο. Ήταν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεις όμως. Ο κόσμος να ξέρει ότι οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, θα πάρουμε αποφάσεις για την νέα χρόνια, η οποία είναι και εκλογικοί. Όλοι οι καλοί χωράνε»

 

Οικονομικά ομοσπονδίας – ΕΠΟ :

 

«Υπήρχε πολύ καλή διαχείριση, έχουν αποπληρωθεί παλαιότερες υποχρεώσεις. Έχουν διανεμηθεί χρήματα σε μικρά σωματεία από την ομοσπονδία σε όλες τις ενώσεις. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Για τις μικρές ενώσεις ήταν σημαντική βοήθεια, ελπίζω να υπάρξουν και άλλες. Είναι δύσκολο το έργο τους. Υπάρχει πίεση για να είναι σε καλή μορφή τα οικονομικά της ΕΠΟ από την εκτελεστική. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πιέζει για διαφάνεια και αυτό με ευχαριστεί».

 

X