ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο δήμαρχος Δέλτα ζητά μέτρα για την υπερφόρτωση του camp Διαβατών

Ο δήμαρχος Δέλτα ζητά μέτρα για την υπερφόρτωση του camp Διαβατών

Ο δήμαρχος Δέλτα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ειδικό γραμματέα Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών - Ποια προβλήματα ανέφερε

 

Το ζήτημα του υπερπληθυσμού του hot spot του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου και τις επιπτώσεις στην κοινωνία των Διαβατών έθεσε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ειδικό γραμματέα Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών, Μάνο Λογοθέτη.

 

 

Σύμφωνα με τη voria.gr, ο κ. Ιωαννίδης εξήγησε στον ειδικό γραμματέα ότι «οι δεκάδες μη δηλωμένοι πρόσφυγες και μετανάστες που μπαίνουν και βγαίνουν ανεξέλεγκτα στο πρώην στρατόπεδο προκαλούν αναστάστωση τόσο στην ομαλή λειτουργία του κέντρου όσο και στην ευρύτερη κοινωνία των Διαβατών».

 

 

Ο δήμαρχος Δέλτα ζήτησε από τον ειδικό γραμματέα να συμβάλει στη διαφύλαξη της ομαλής διαβίωσης των μεταναστών και των προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου διευκρνίζοντας ότι «χρειάζεται να σταματήσει η "υπερφόρτωση" του εν λόγω στρατοπέδου και να διασφαλιστεί η φύλαξή του καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ώστε να προστατευτεί και ο οικισμός των δημοτών στα Διαβατά και τη Μαγνησία, που βρίσκονται σε απόσταση 800 μέτρων από το hot spot».

X