ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διλμπέρης: «Τα παλικάρια θα κάνουν το καθήκον τους στο ματς με την ΑΕΛ»

Διλμπέρης: «Τα παλικάρια θα κάνουν το καθήκον τους στο ματς με την ΑΕΛ»

Ήταν ένα από τα πρόσωπα του σημερινού αγώνα, αφού επέστρεψε ως αντίπαλος στην ομάδα που οδήγησε πέρυσι από την Γ΄Εθνικής στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα του σημερινού αγώνα, αφού επέστρεψε ως αντίπαλος στην ομάδα που οδήγησε πέρυσι από την Γ΄Εθνικής στην Φούτμπολ Λιγκ. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έκατσε φέτος για τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο των «σταχυοφόρων» στη συνέχεια αποχώρησε και ανέλαβε το «τιμόνι» των κοκκινόμαυρων, καθοδηγώντας τους στο σημερινό παιχνίδι.

 

Έζησε με τον δικό του τρόπο τον αγώνα, πανηγύρισε το γκολ, αλλά όχι και τη νίκη της ομάδας του. Κρίνοντας την αναμέτρηση, ο 40χρονος τεχνικός στάθηκε στο λάθος από το οποίο μπήκε το γκολ του Αγροτικού, όμως έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια, αισθανόμενος σιγουριά για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ.

 

«Μπήκαμε καλά στον αγώνα, μέχρι και τα μέσα του ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, αλλά στη συνέχεια παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου, που ήταν πιο δυνατός και μας απείλησε κυρίως από τις στατικές φάσεις, όπου εμείς υστερούμε. Από το ατομικό λάθος του Μπιτσάκου και την κακή διάταξη του τείχους δεχθήκαμε το γκολ, όμως άλλαξαν όλα με την αποβολή. Ο Τσεμπερίδης ήταν ο κορυφαίος μέχρι εκείνη την ώρα στον αγώνα αλλά με την αποβολή του άλλαξαν τα δεδομένα στην αναμέτρηση. Είχαμε την ηρεμία στη συνέχεια, τα παιδιά ακολούθησαν σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε ετοιμάσει. Ισοφαρίσαμε και οι κλασικές ευκαιρίες ανήκουν σε μας. Τα παλικάρια πιστεύω πως θα κάνουν το καθήκον τους το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ και θα πάρουν αυτό το παιχνίδι».

 

«Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Στο ερώτημα αν ο Απόλλων έχασε ευκαιρία να αλλάξει την μοίρα του με νίκη στο σημεινό παιχνίδι ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν... κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του: «Ναι, πιστεύω ότι χάθηκε μια καλή ευκαιρία. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε. Ήταν ευκαιρία να φύγουμε με το τρίποντο, αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

 

Τέλος, στο ερώτημα για το αν θέλει να ήθελε να σχολιάσει κάτι για την επιστροφή του ως αντιπάλου στον Εύοσμο: «Δε θα ήθελα να πω κάτι».

 

X