ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι διοικητικές ακροβασίες του Θανάση Παπαδόπουλου

Οι διοικητικές ακροβασίες του Θανάση Παπαδόπουλου

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για τον εγκλωβισμένο διοικητικό ηγέτη του Ηρακλή και με τις ακροβασίες που κάνει προσπαθεί να «ξεφύγει» από την παγίδα

Ο εγκλωβισμένος από τα διοικητικά του λάθη Θανάσης Παπαδόπουλος, επιχειρεί με διοικητικές ακροβασίες να ξεφύγει από την “παγίδα” που μόνος του δημιούργησε.
Μπορεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας του Ηρακλή απελπισμένη από τον νέο υποβιβασμό της ομάδας να συμβιβάζεται με την ιδέα να αλλάξει εκ νέου η ΠΑΕ ΑΦΜ, αλλά αυτό δεν αποτελεί βιώσιμη λύση.

 

Ο λόγος; Γιατί ο κ. Παπαδόπουλος έχει πείσει όλους ότι διοικεί ανερμάτιστα. Αυτό αποτελεί επικίνδυνη πολιτική ανεξαρτήτως από το πια κατηγορία αγωνίζεται μία ομάδα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής είχε βάλει εδώ και καιρό στον αυτόματο πιλότο της ομάδα, έχοντας μάλιστα δώσει λανθασμένες… συντεταγμένες. Το ότι οι κυανόλευκοι βάδιζαν στο σκοτάδι και χωρίς συμπαραστάτες εδώ και πολλούς μήνες είναι κοινή διαπίστωση.

 


Ο κ. Παπαδόπουλος έχει σημαντικά οικογενειακά έσοδα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα χρήματα αυτά μπορεί να τα διαθέσει για την ΠΑΕ Ηρακλής. Εχει συγκεκριμένο μπάτζετ οπότε αυτός είναι και ο λόγος που σήκωσε τα χέρια από τον περασμένο Ιανουάριο και πλήρωνε μόνο τις βασικές υποχρεώσεις.

 


Χθες στο Metropolis 95,5 μίλησε ο δικηγόρος του ιδρυτικού σωματείου Γιάννης Παπαδόπουλος. Με λόγια γεμάτα συναίσθημα κατέγραψε τη θλιβερή πραγματικότητα της οποία βιώνει η οικογένεια του αποβιώσαντος προέδρου της Α.Ε.Π. Θόδωρος Παπαδόπουλου, σε μία προσπάθεια να αναδείξει πόσο απάνθρωπο είναι να αλλάξει εκ νέου Α.Φ.Μ η ΠΑΕ Ηρακλής γράφοντας τα χρέη προς το δημόσιο στο χιόνι. Λίγες μάλιστα ημέρες μετά την τροπολογία “δώρο” στην ΠΑΕ προκειμένου να πάρει ανάσα από τα χρέη του Παπαθανασάκη. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος όμως είχε άλλη άποψη. Οχι μόνο δεν ρύθμισε σε 120 δόσεις τα “ψαλιδισμένα” χρέη των προηγούμενων ετών, αλλά δημιούργησε και νέα δικά του για τα οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη.

 


Αρα το ερώτημα είναι σαφέστατο: Πόσο γρήγορα θα “κοκκινίσει” και το νέο Α.Φ.Μ του Ν.Π.Σ Βόλου αν και όποτε το πάρει εκχωρώντας το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέα αγωνιστικής περιόδου της Super League;

 

FOCUS

Το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στην κοινωνία του ποδοσφαίρου το έχασε εδώ και χρόνια η “νέα τάξη πραγμάτων”. Κι απ’ ότι φαίνεται έχει δηλητηριαστεί και η μήτρα του ποδοσφαίρου. Βεβαίως λίγοι ενδιαφέρονται για την ουσία του πράγματος καθώς έχουν γκρεμιστεί όλες οι ηθικές αξίες. Οπότε...

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X