ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δείγμα και πάλι θετικό για τον Μακεδονικό απέναντι στην Νίκη Βόλου

Δείγμα και πάλι θετικό για τον Μακεδονικό απέναντι στην Νίκη Βόλου

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε ο Μακεδονικός ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο φιλικό με την Νίκη Βόλου, στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας

Συνέχεια στα φιλικά του παιχνίδια έδωσε ο Μακεδονικός την Τετάρτη (13/9), ο οποίος με πολύ καλή εμφάνιση έμεινε στο φιλικό 1-1 με την Νίκη Βόλου.

 

Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 1ο λεπτό σε ανατροπή του Ιορδανίδη, αλλά την εκτέλεση του Τζιώρα εξουδετέρωσε ο Γουμάγιας.

 

Ακολούθως, Γιάκοβλεφ, Μέτσε και Ντόλγκι έχασαν καλές ευκαιρίες για το 0-1, που ήρθε εντέλει στο 44' με βολέ του Σούσκιν στην κίνηση ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Τζιώρα.

 

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 63', με τον Παπαποστόλου να βρίσκει δίχτυα αξιοποιώντας σέντρα του Τσουκάνη από αριστερά.

 

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Kώστας Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Βοσνιάδης, Τουμανίδης, Αντωνιάδης, Ζαφειρίδης, Ζαγναφέρης, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος, Κανούλας.

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις - Στέφανος Ξηροφώτος): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Βέργος, Μωυσίδης, Ντόλγκι, Γιάκοβλεφ, Μέτσε, Τζιώρας, Σούσκιν, Ιορδανίδης.

X