ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

O «διαιτητής της χρονιάς Νο2» σε επική ομιλία σε ερασιτεχνικό αγώνα!

O «διαιτητής της χρονιάς Νο2» σε επική ομιλία σε ερασιτεχνικό αγώνα!

Μετά την εκδίκηση του διαιτητή προς τους ποδοσφαιριστές έρχεται η ΕΠΙΚΗ ομιλία του Σερβικής καταγωγής ρέφ, Ντράγκαν Νίκολιτς να μας τρελάνει

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

 

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Ο σερβικής καταγωγής διαιτητής, Ντράγκαν Νίκολιτς, (ΕΠΣ Πιερίας) επάξια παίρνει τον τίτλο του "διαιτητή της χρονιάς Νο2" -μετά τον αδιαφιλονίκητο Νο1, Γιάννη Σωσώνη, με τα ...γαλλικά και το πιάνο, από τη Φθιώτιδα, που ανέδειξε πάλι το Metrosport.gr.

 

Στην περιοδεία του στην περιφέρεια και γκρέμισε το διαδίκτυο σε Ελλάδα και εξωτερικό-, για την επική pre game ομιλία του, μίας ανάσας, ασύλληπτης έμπνευσης και μοναδικού ύφους,  στους εμβρόντητους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων (Μακεδόνες Πιερίων-ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς 0-0, στο ντέρμπι για την Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας) και ενώπιον των βοηθών του, σε ελαφρώς σπαστά ελληνικά, με πνεύμα ανάληψης συλλογικής ευθύνης και προληπτικής πατρικής υποστήριξης των τελευταίων.

 

"Αυστηρά απαγορεύεται. Είτε είπα είτε έκανα, είναι κόκκινη κάρτα, μην ασχολείσθε μ' αυτούς. Τι σηκώνουν και τι δείχνουν. Σε μένα όλα τα παράπονα.Εγώ διαχειρίζω!!!Είτε πάμε σε διάλογο είτε πάμε σε κάρτα!!!Προσέξτε συμπεριφορά. Ξέρω ότι είναι σημαντικό παιχνίδι, ξέρω ότι δε χαρήκατε που παίζω εγώ, αλλά ούτε εγώ χάρηκα που παίζω αυτό το ματς, καλύτερα ήταν κανένα εύκολο, αλλά αυτό είναι τώρα, οι ορισμοί είναι έτσι. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, να κερδίζει ή καλύτερος ή τυχερός ή αλλιώς βγαίνει ισοπαλία!!!Πάμε..."

 

 

Aν ο Σωσώνης ήταν το απόλυτο τοτέμ της ελληνικής διαιτησίας, ο Νίκολιτς και η ομιλία του, που έχει γίνει ήδη viral, συνιστά το απόλυτο must για τον Έλληνα διαιτητή και το know how που οφείλει να υιοθετήσουν όλοι οι συνάδελφοί του πριν από κάθε αγώνα τουλάχιστον.

 

 

Verba volant, scripta manent, "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", λένε οι Λατίνοι, αλλά το Metrosport.gr, βρήκε τον τρόπο να τους διαψεύσει, αποτυπώνοντας την ομιλία σταθμός διαιτητή στο ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο...

 

X