ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο διαιτητής έδωσε τα πάντα στον Αγιαξ, ασεβής ο Ολλανδός εκφωνητής»

«Ο διαιτητής έδωσε τα πάντα στον Αγιαξ, ασεβής ο Ολλανδός εκφωνητής»

Ο Βίλεμ φαν Χάνεχεμ σε δηλώσεις του έκανε ευθεία επίθεση για τον αγώνα Αγιαξ-ΠΑΟΚ στοχεύοντας στον διαιτητή αλλά και τον σχολιαστή του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Αγγλου Κρεγκ Πόουσον αλλά και από την μετάδοση της ολλανδικής τηλεόρασης.

 

Τη θέση του Δικεφάλου ενισχύει ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής Βίλεμ φαν Χάνεχεμ, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν πρωτόγνωρο γεγονός η ώθηση που έλαβαν οι παίκτες του Αγιαξ.

 

Παράλληλα, επέκρινε τον σχολιαστή της ολλανδικής τηλεόρασης που είχε την κάλυψη της αναμέτρησης για τα σχόλιά του για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

 

Πιο αναλυτικά στην στήλη του στην Algemeen Dagblad αναφέρει:

 

«Ασφαλώς χαίρομαι που ο Αγιαξ νίκησε τον ΠΑΟΚ αλλά καταλαβαίνω την απογοήτευση των Ελλήνων. Η διαιτησία που είχε ο Αγιαξ, ήταν κάτι το οποίο δεν το βλέπεις συχνά στην Ευρώπη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε τα πάντα υπέρ της ομάδας του Αμστερνταμ».

 

Καταλαβαίνω και την ενόχλησή τους στη Θεσσαλονίκη για τα σχόλια του Sierd de Vos. Δείξε σεβασμό στον αντίπαλο. Είναι πιο σημαντικό από το να είσαι αστείος».

X