ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Διεθνής καριέρα» για το ντελίβερι στο VAR του Λαμία-Παναθηναϊκός (p)

«Διεθνής καριέρα» για το ντελίβερι στο VAR του Λαμία-Παναθηναϊκός (p)

Η στιγμή που ο ντελιβεράς αφήνει τη σακούλα με τα σάντουιτς στο βανάκι του VAR στο ΔΑΚ Λαμίας έγινε... viral σε αθλητικές ιστοσελίδες του εξωτερικού

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η παραγγελία για φαγητό στο βανάκι του VAR του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό.

 

Η στιγμή που ο ντελιβεράς αφήνει τη σακούλα με τα σάντουιτς στον χώρο όπου κάθονταν οι διαιτητές που είχαν την εποπτεία του VAR έγινε... viral σε αθλητικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η διάσημη Oddsbible.

 

Δείτε τις αναρτήσεις των ξένων ιστοσελίδων και τι αναφέρουν:

 

Oddsbible: «Το VAR συστήθηκε για πρώτη φορά σήμερα (σ.σ χθες) στην Ελλάδα και η κάμερα τους συνέλαβε (σ.σ τους διαιτητές) να παίρνουν την παραγγελία τους στη διαρκεια του αγώνα. Σκεφτείτε μια κρίσιμη απόφαση για πέναλτι να μην ελεγθεί σωστά επειδή κάποιοι τρώνε ένα σουβλάκι κοτόπουλο»

 
 
Yeni Safak (Τουρκάι): «Ελλάδα. Κάμερα στο δωμάτιο του VAR δείχνει τη στιγμή που φτάνει το φαγητό που παρήγγειλαν οι διαιτητές»
 
 
 
Panorama Sport (Αλβανία): «Πρώτη αγωνιστική του ελληνικού Πρωταθλήματος. Η συνάντηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό. Στο δωμάτιο VAR υπάρχει ένας διανομέας που φέρνει την παραγγελία με τα σουβλάκια»
 
 
 
 
Sport Center (Τουρκία): «Κατά τη διάρκεια του αγώνα Λαμίας-Παναθηναϊκού που διεξήχθη στο ελληνικό πρωτάθλημα, δείχτηκε σε ζωντανή μετάδοση η αίθουσα VAR. Η άφιξη της παραγγελίας του φαγητού ήταν η ίδια με τις οθόνες στον αέρα» 
 

 

 

X