ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διευκολύνει τον εαυτό του και τους ποδοσφαιριστές του ο Φερέιρα

Διευκολύνει τον εαυτό του και τους ποδοσφαιριστές του ο Φερέιρα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απέδειξε στο φιλικό απέναντι στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ ότι δεν είναι κολλημένος σε ένα συγκεκριμένο σύστημα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο η ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Χορστ για το δεύτερο και πιο σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Ο Φερέιρα έκανε γνωστό τον ακριβή αριθμό ποδοσφαιριστών με το οποίο θέλει να δουλεύει και είναι 21 (σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνουμε τερματοφύλακες και τρεις νεαρούς). Η αλήθεια είναι πάντως πως από την περασμένη Παρασκευή ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως είναι αποφασισμένος να διευκολύνει και τον εαυτό του και τους παίκτες του.

 

Και αυτό φάνηκε με τον τρόπου που παρέταξε την ομάδα στο φιλικό απέναντι στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ. Και απέδειξε στην πράξη αυτό που είχε πει την πρώτη μέρα παρουσίας του στην Ολλανδία ότι δηλαδή δεν είναι θιασώτης ενός συγκεκριμένου συστήματος. Στο ματς με την ρουμανική ομάδα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε ορθολογικά, πολλοί ποδοσφαιριστές διευκολύνθηκαν από το ότι κλήθηκαν να παίξουν το σύστημα το οποίο είχαν μάθει με κλειστά τα μάτια να παίζουν την τελευταία διετία. Και μένει να φανεί στο Χορστ (και εφόσον εκεί βρεθεί νέος χαφ) αν ο Φερέιρα μπει στη διαδικασία να αλλάξει πολλά πράγματα γνωρίζοντας όμως πως ο πρώτος αγώνας του τρίτου προκριματικού γύρου δεν είναι πολύ μακριά.

X