ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δίαυλο επικοινωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Πλατανιάς!

Δίαυλο επικοινωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Πλατανιάς!

Ο Πλατανιάς ενημέρωσε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν απηύθυνε πρόσκληση σε στελέχη του να μεταβούν στο Παρίσι.

Τις γνωριμίες του Πάουλο Κάμπος σε διεθνές επίπεδο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Πλατανιάς.

 

Όπως ενημέρωσε η Κρητική ΠΑΕ, έφτασε πρόσκληση από την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρόεδρο, Μανώλ Μαθιουλάκη, ώστε να  μεταβεί στο Παρίσι και να έχει συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας.

 

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

 

«Οι σχέσεις και οι γνωριμίες του κ.Κάμπος σε διεθνές επίπεδο, ήδη επέφεραν την πρώτη σημαντική πρόσκληση για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα η γαλλική ομάδα, έχει απευθύνει -μέσω του κ. Κάμπος- πρόσκληση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, να μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να έχει επαφές με παράγοντες του γαλλικού συλλόγου.

 

Η πρόσκληση αφορά επίσης στον προπονητή κ. Κάμπος και στον τεχνικό διευθυντή, κ. Βασίλη Αμανατίδη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του κορυφαίου συλλόγου.

 

Ο κ. Κάμπος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Ντάνι Αλβες και Τιάγκο Σίλβα, τους οποίους είχε παίκτες στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Βραζιλίας, όπως επίσης και με τον πρόεδρο της Παρί ΣΖ, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν διετέλεσε τεχνικός στην εθνική ομάδα του Κατάρ.

 

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη πρόσκληση αποτελεί μέγιστη τιμή για την ομάδα μας, ενώ πολύ πιθανό να αποτελέσει τη βάση ώστε να ανοίξουν στο μέλλον και άλλοι ορίζοντες όσον αφορά στη συνεργασία μας με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές».

X