ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διαμαντόπουλος: «Παραμένει στόχος μας η 1η θέση»

Διαμαντόπουλος: «Παραμένει στόχος μας η 1η θέση»

Ο φορ του Άρη μίλησε μετά το παιχνίδι στη συνέντευξη τύπου εμφανώς χαρούμενος για την εμφάνιση την δική του αλλά και συνολικά της ομάδας

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος , μετά την 20η νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0 μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου με τα όσα είπε να έχουν τρομερό ενδιαφέρον.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής:

 

Για το παιχνίδι: 

 

«Μια εύκολη επικράτηση για την ομάδα με καλό και εξαιρετικό ποδόσφαιρο με έναν αντίπαλο που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, είμαστε κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου και πρώτα ο θεός να την τελειώσουμε την Κυριακή. Ευελπιστούμε και την πρώτη θέση, καθώς αυτός είναι ο στόχος μας».

 

Για το 14ο γκολ που πέτυχε για τη φετινή σεζόν, που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη του ατομική του επίδοση:

 

«Σίγουρα με χαροποιεί, ιδιαίτερα ειδικά όταν κερδίζει και η ομάδα. Τρώγοντας άλλωστε ανοίγει και η όρεξη ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου».

 

Για την ονοματολογία παικτών που ακούγεται για τη νέα σεζόν και για το αν οι παίκτες επηρεάζονται:

 

«Άνθρωποι είμαστε και εμείς στην ίδια πόλη ζούμε, τον καθένα τον επηρεάζει διαφορετικά, σίγουρα συζητιέται στα αποδυτήρια όλο αυτό, ωστόσο αν θέλετε την δική μου άποψη εμένα δε με αφορά. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε την μαθηματική μας άνοδο, όλα τα άλλα δεν είναι δικό μας κομμάτι και δεν είναι ακόμη η ώρα για να συζητηθούν».

 

 

X