ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διαμάχη Φούρτουλα –Γιαννόπουλου για την υπόθεση του Στέβιτς (aud)

Διαμάχη Φούρτουλα –Γιαννόπουλου για την υπόθεση του Στέβιτς (aud)

Οι δύο πλευρές συγκρούονται για τα δικαιολογητικά που δεν έφτασαν ποτέ στον Πανσερραϊκό για τον παίκτη

Μήνυση κατέθεσε ο Πανσερραϊκός εναντίον του Μλάντεν Φούρτουλα για την υπόθεση των δικαιολογητικών του ποδοσφαιριστή Ντούσαν Στέβιτς που φέρνουν την ομάδα των Σερρών αντιμέτωπη με πρόστιμο ύψους 330.00 ευρώ.

 

Ο αντιπρόεδρος των «λιονταριών», Τάκης Γιαννόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι η ΠΑΕ διάλεξε τη νομική οδό γιατί ο μάνατζερ του παίκτη, Μλάντεν Φούρτουλα, δεν είχε δώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ομάδα με αποτέλεσμα αυτή να καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 330.000.

 

Θέση πήρε για την υπόθεση και ο ίδιος ο Μλάντεν Φούρτουλα μέσα από το Metropolis 95.5 ισχυριζόμενος ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα του μάνατζερ να φέρει τα εν λόγω δικαιολογητικά αλλά του σωματείου.

 

Τάκης Γιαννόπουλος: «Μας έφερε έναν ποδοσφαιριστή, τον Στέβιτς, και δεν μας έχει φέρει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Αυτός που φέρνει τον παίκτη φέρνει και τα χαρτιά. Θα πάμε μαζί στον Εισαγγελέα για να δούμε ποιος έχει ιδέα. Να δω πώς θα έρθετε στις Σέρρες. Υπάρχει ζημιά 330.000 ευρώ. Δεν υπάρχει ομάδα στη Football League που να μπορεί να πληρώσει πρόστιμο τόσο υψηλό στη FIFA. Θα διαλυθεί».

 

Μλάντεν Φούρτουλα: «Μα τι λέει ο κύριος; Δεν μπορώ να τον αφήσω να λέει τέτοια πράγματα. Δε σου επιτρέπω να μου μιλάς με τέτοιο τρόπο. Ο μάνατζερ φέρνει τα δικαιολογητικά στην ομάδα; Ο μάνατζερ δεν έχει σχέση με τα χαρτιά. Το σωματείο πρέπει να το κάνει. Ιδέα δεν έχεις».

 

Ακούστε όσα είπαν οι δύο άνδρες στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

 

X