ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διακουμάκος: «Δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ»

Διακουμάκος: «Δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ»

Η ομιλία του απερχόμενου προέδρου, η απόφαση των παικτών και η έκτακτη συνέλευση για την επόμενη μέρα στον Πιερικό

Οι εξελίξεις στον Πιερικό το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ραγδαίες. Ο Παναγιώτης Διακουμάκος παραιτείται από την προεδρία οριστικά και μάλιστα πήγε χθες στα αποδυτήρια, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις. Το κλίμα ήταν φορτισμένο.

 

 

«Δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ»

 

 

Ο ίδιος ήταν συγκινημένος. Η επίσκεψη του ήταν, πάντως, αιφνιδιαστική. «Η κατάσταση δεν έπρεπε να φτάσει εδώ», είπε μεταξύ των άλλων ο Διακουμάκος και συνέχισε. «Προσωπικά, ήμουν συνεπής. Πρέπει να δοθεί γρήγορα λύση. Δεν πρέπει να χαθεί άλλη μέρα. Πρέπει να συστρατευτεί όλη η πόλη», συμπλήρωσε ο πρώην πλέον πρόεδρος του Πιερικού.

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση και να μην κινδυνέψει ο Πιερικός, ο οποίος και αγωνιστικά χαροπαλεύει. Υπενθυμίζεται ότι οι «μελανόλευκοι» είναι στην προτελευταία θέση με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας μόνο πέντε βαθμούς.

Ο Διακουμάκος δέχθηκε τυπικά τις παραιτήσεις και αποχωρεί. Ετσι, ανοίγει ο δρόμος. Ο πρώην πρόεδρος, Παναγιώτης Αθανασιάδης, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά, όπως εξάλλου έχει ήδη καταγραφεί μέσω της «Μ» και επομένως να τρέξει τις εξελίξεις για να σωθεί η ομάδα της Κατερίνης.

 

 

Κατεβαίνουν για προπονήσεις

 

 

Από χθες ορισμένοι παίκτες έκαναν μόνοι τους προπόνηση. Σήμερα, πάντως, έχουν δώσει ραντεβού να βρεθούν στο γήπεδο και να προπονηθούν όλοι μαζί, υπό τις οδηγίες του Ηλία Βάλη (15:00). Για την ώρα τουλάχιστον παραμένει στο τιμόνι του Πιερικού. Οπως και να έχει, μπαίνει τέλος στη διοικητική ακυβερνησία του Πιερικού.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X