ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διακοπή στο ΟΑΚΑ, δείτε τι συνέβη

Διακοπή στο ΟΑΚΑ, δείτε τι συνέβη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κατέβει από την κερκίδα για να δει τι έχει συμβεί και γιατί δεν βγαίνει η αποστολή των Πειραιωτών

Λεκτική επίθεση από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν στη φυσούνα κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου κατήγγειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια του πέμπτου τελικού του ΟΑΚΑ που είναι σε εξέλιξη.

 

Μάλιστα κάποιοι οπαδοί του «τριφυλλιού» πέταξαν νερά και χτύπησαν τα προστατευτικά του πάγκου του Ολυμπιακού με τους "ερυθρόλευκους" να αποφασίζουν την αποχώρησής του από το παρκέ. 

 

Ο Δημήτρης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος βρίσκονται στο παρκέ για να δουν τι έχει συμβεί και γιατί δεν βγαίνει από τα αποδυτήρια η ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Αξίζει, να αναφέρουμε ότι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της χθες πως σε οποιοδήποτε περιστατικό θα αποχωρήσει από το γήπεδο. 

 

"Με κουκουλοφόρους εμείς δεν παίζουμε", λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που δεν δείχνουν διατεθειμένοι να επιστρέψουν στο παρκέ

 

Στον Ολυμπιακό δόθηκαν εγγυήσεις ότι θα απομακρυνθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρισκόντουσαν πίσω από τον πάγκο της ομάδας και οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να επιστρέψουν όταν ηρεμήσει το κλίμα.

 

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιστρέφουν στο παρκέ μέσα σε αποδοκιμασίες.

X