ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διακοπές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ με ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης

Διακοπές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ με ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους τρεις παίκτες που προέρχονται από σοβαρό τραυματισμό βρίσκεται ο Μανώλης Παπακώστας.

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους τρεις παίκτες που προέρχονται από σοβαρό τραυματισμό βρίσκεται ο Μανώλης Παπακώστας. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τον Βιεϊρίνια, τον Μαουρίσιο και τον Βέρνμπλουμ και από τη στιγμή που ο Πορτογάλος είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη το τηλέφωνο θα χρειαστεί για τις επαφές με τους άλλους δύο.

 

Και οι δύο βρίσκονται σε διακοπές έχοντας πάρει ειδικό πρόγραμμα από το τεχνικό και ιατρικό τιμ της ομάδας,. Ο Σουηδός που χαλαρώνει μετά από επίπονες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα τηρεί ένα ασκησιολόγιο που του έχει δοθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έτσι ώστε όταν επιστρέψει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας να είναι απόλυτα έτοιμος.

 

Όσο για τον Βραζιλιάνο, βρίσκεται στην πατρίδα του και έχει επιλέξει να δουλεύει και με έναν φυσιοθεραπευτή δικής του επιλογής, φυσικά με την έγκριση του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο, βέβαια, χρειάζεται ακόμη χρόνο για να είναι έτοιμος για προπονήσεις, αν και ο ίδιος λέει ότι σύντομα θα είναι έτοιμος. Κανείς, όμως, δεν έχει διάθεση για ρίσκα.

 

Εργασίες συντήρησης γίνονται αυτή την περίοδο στην πισίνα του προπονητηρίου της Νέας Μεσημβρίας, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να μην πάει ανεκμετάλλευτη η νεκρή από πλευράς αγωνιστικής δραστηριότητας περίοδος. Φυσικά, ανάλογες εργασίες συντήρησης γίνονται και για τα γήπεδο που χρησιμοποιεί όλη τη σεζόν η ομάδα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X