ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Διαφορετικοί οι στόχοι, κοιτάμε την επόμενη μέρα»

«Διαφορετικοί οι στόχοι, κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά το πρώτο ημίχρονο η οποία οδήγησε στη νίκη επί του Περιστερίου, αλλά και στους στόχους του ΠΑΟΚ.

 

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε. Ήταν κυρίως δικό μας λάθος που δεν καταφέραμε να πείσουμε τους παίκτες ότι παίζαμε με τον 3ο στη βαθμολογία και θα έλεγα ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Είχαμε όμως καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μια ομάδα η οποία επιδίωξε να χαλάσει το μυαλό μας, ταυτόχρονα ήμασταν εύστοχοι και πήραμε τη νίκη. Ευχαριστώ τα παιδιά για τη διάθεση και το πάθος αλλά και τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ καθώς μπήκε στην εξίσωση του αγώνα και μας έδωσε ώθηση».

 

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφιέρωσε μάλιστα τη νίκη «στον γυμναστή μας, τον Παναγιώτη Βασιλείου, γιατί χθες ο μικρός γιος του έκανε μία σοβαρή επέμβαση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν, καλά. Εύχομαι να είναι μαχητής όπως είμαστε όλοι στον ΠΑΟΚ».

 

Σε ερώτηση για την αντίδραση της ομάδας του αλλά και την εικόνα που παρουσίασε, είπε: «Θα έλεγα ότι λειτούργησαν τα αντανακλαστικά στη φυγή ενός σημαντικού παίκτη. Η εικόνα της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου, είναι όμως η ίδια με την αντίστοιχη περσινή στο ίδιο, χρονικά, σημείο. Φέτος έχουμε καλύτερη χημεία, μεγάλη θέληση και διάθεση».

 

Σχετικά με το αν τον ικανοποιεί ο απολογισμός του πρώτου γύρου, απάντησε: «Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία είχαμε καλή καλή εικόνα και σε άλλα όχι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό. Είμαστε μέσα στους τρεις στόχους και αυτό απαιτεί πειθαρχία για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο απόδοσης κάθε μέρα. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε πάνω από το όριο μας για να νικήσουμε. Υπάρχει δρόμος γιατί όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, αρκεί να είσαι μέσα στην 6άδα. Οι στόχοι μας αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικοί γιατί κοιτάμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να δούμε μακριά».

 

Κατέληξε αναφερόμενος στο μειονέκτημα που δημιούργησε η αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα. «Είναι πρόβλημα αλλά και μειονέκτημα όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην καθημερινότητα γιατί η ομάδα δομήθηκε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Συν τοις άλλοις, είναι μεγαλύτερη η καταπόνηση κάποιων παικτών, γι’ αυτό λέω ότι όσο αντέξουμε θα συνεχίζουμε την προσπάθεια».

 
X