ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διαφορετικές τάσεις για την πρόταση Μπέου

Διαφορετικές τάσεις για την πρόταση Μπέου

Αντιμετωπίζεται ως… μισογεμάτο και μισοάδειο ποτήρι

Από τη μια είναι το δέλεαρ της επιστροφής στη Super League 1 δίχως χρέη. Από την άλλη είναι η... ετήσια αναμονή και το ερωτηματικό για το «σήμερα». Η αντιπρόταση του Αχιλλέα Μπέου μετά το τρίτο «όχι» για άμεσο deal, δημιούργησε διαφορετικές τάσεις εντός Ηρακλή.

 

Με διαφορετική διάθεση αντιμετωπίζεται η αντιπρόταση του Αχιλλέα Μπέου για deal ενόψει της επόμενης όμως σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Ηλία Θεοδωρίδη δείχνει θετική τόσο όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, όσο και στην εκπλήρωση της προϋπόθεσης που έθεσαν οι Θεσσαλοί, να διατηρηθεί για φέτος η φυσική έδρα της ομάδας, ο Βόλος.

 

Όσον αφορά στο οικονομικό που είναι σαφώς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης, φαίνεται διάθεση καταβολής χρημάτων τόσο από τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν στην Επιτροπή, αλλά υπάρχει ήδη η σκέψη για ανοικτή συμμετοχή του κόσμου μέσω αγοράς μετοχών.

 

Κόντρα στο… μισογεμάτο ποτήρι, υπάρχει και η διαφορετική τάση-άποψη την οποία εξέφρασε ο Φώτης Θέος, εκτιμώντας πως το ποτήρι είναι μισοάδειο και δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει αυτή η περίπτωση, εστιάζοντας τους προβληματισμούς τόσο στο γεγονός της ετήσιας αναμονής, όσο κυρίως στην έλλειψη εγγυήσεων αναφορικά με την ενδεχόμενη αρνητική φετινή αγωνιστική της πορεία, αλλά και τη συνολική διαχείριση της σεζόν.

 

Σε κάθε περίπτωση εντός των αμέσως προσεχών ημερών αναμένεται να ενταθούν οι συζητήσεις ως προς την αντιμετώπιση της πρότασης Μπέου, ιδιαίτερα μέσα από την ανάλυσή της και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X