ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δεν του φθάνουν 1.000 εισιτήρια

Δεν του φθάνουν 1.000 εισιτήρια

Κινητοποίηση του κόσμου του Αρη, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας

 

Το πιο δυνατό παιχνίδι στις πρώτες επτά στροφές του Πρωταθλήματος δίνει ο Αρης απέναντι στη Δόξα Δράμας. Εκτός του ότι οι «μαυραετοί» είναι συνυποψήφιοι για την άνοδο, στην έδρα τους φαντάζουν πιο δυνατοί συγκριτικά με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, γι’ αυτό μεγαλώνει και το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα τάξης του αγώνα, συμφωνήθηκε ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν στη διάθεσή τους 1.000 εισιτήρια, για να καλύψουν τις ανάγκες όσων μετακινηθούν στην Δράμα. Αριθμός που, βάσει των εκτιμήσεων, αναμένεται να αποδειχθεί μικρός, καθώς η διάθεση του κόσμου βρίσκεται στα… ύψη, βλέποντας ότι το διακύβευμα του 90λεπτου είναι μεγάλο. Κι αυτό γιατί με νίκη, ο Αρης αυξάνει τη διαφορά στο +8 από το σύνολο του Αγγελου Διγκόζη, ενώ με ισοπαλία διατηρεί την υπάρχουσα απόσταση των πέντε βαθμών.

 

Εκτός του ενδιαφέροντος των κατοίκων του Νομού, θα σημειωθεί και μαζική μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι γνωστό ότι η έδρα της Δόξας δεν είναι και ιδιαίτερα φιλόξενη, από αγωνιστικής άποψης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομική Διεύθυνση δεν επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να πάρουν περισσότερα εισιτήρια, αλλά θα γίνουν προσπάθειες, προκειμένου, έστω και… διακριτικά, να δοθεί χώρος στην εξέδρα των αρειανών φιλάθλων, εφόσον παραστεί ανάγκη. Κάτι που μοιάζει ως ιδιαίτερα πιθανό σενάριο. 

 

X