ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν θέλουμε κλειστό Πρωτάθλημα και αποκλεισμένη την επαρχία»

«Δεν θέλουμε κλειστό Πρωτάθλημα και αποκλεισμένη την επαρχία»

Τα όσα προέκυψαν από το Δ.Σ. της Λίγκας και τις αποφάσεις που πάρθηκαν δεν άφησαν αμέτοχο τον ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρη ήταν η στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σημερινό συμβούλιο της Super League, σχετικά με τη μείωση των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

 

Η Λίγκα δεν δέχθηκε την πρόταση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, που ήθελε το μεθεπόμενο Πρωτάθλημα να πραγματοποιηθεί με 12 ομάδες.

 

Στον Δικέφαλο θεωρούν ότι σε τόσο σημαντικές αλλαγές χρειάζονται μεγάλες πλειοψηφίες, που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν. Γι' αυτό ο υφυπουργός, αρχικά, όλα δείχνουν ότι θα δεχθεί τις 14 ομάδες για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα. Στη συνέχεια μπορεί να εξεταστεί αν πρέπει να γίνουν 12, ή να παραμείνουν ή να γίνουν 16.

 

Από τον ΠΑΟΚ τόνισαν τον κίνδυνο που ελλοχεύει σε Πρωτάθλημα 12 ομάδων να μην εκπροσωπείται η επαρχία, ενώ σε καμία περίπτωση στις τάξεις των ασπρόμαυρων δεν θέλουν κλειστή λίγκα (θέλουν να πέφτουν τρεις και να ανεβαίνει τουλάχιστον η πρώτη της Football League και η δεύτερη της Football League μπορεί να παίξει μπαράζ με την τέταρτη από το τέλος της Super League). «Δεν θέλουμε κλειστό Πρωτάθλημα και αποκλεισμένη την επαρχία» ήταν η ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

X