ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν θέλω να είμαστε στα σύννεφα»

«Δεν θέλω να είμαστε στα σύννεφα»

Ο Πάκο Ερέρα παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα του Άρη κρατάει χαμηλά τον πήχη και θέλει οι παίκτες του να μη χάσουν τη συγκέντρωσή τους

Ο Πάκο Ερέρα έδωσε το παρών στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ και κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

 

«Είναι πολύ λογικό να χαμογελάς όταν βρίσκεσαι με όλους τους παίκτες. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, είναι μεγάλο το συναίσθημα της χαράς κυρίως για την ελπίδα που έχουμε ώστε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Είναι μεγάλο κομμάτι της ευθύνης μας στη μετάδοση αυτής της χαράς στους φιλάθλους μας», είπε.

 

Ερωτηθείς για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό, απάντησε ότι… «είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι και στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο αυτό το παιχνίδι», ενώ σχετικά με το επίπεδο επιρροής στο εσωτερικό της ομάδας ο γενικός ενθουσιασμός του κόσμου, είπε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει κάποιο λάθος, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίζεις. Δεν θέλω να είμαστε στα σύννεφα αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

Συνολικά για το ρόστερ του Άρη υποστήριξε ότι… «έχω πολύ δυνατό ρόστερ στη διάθεσή μου και είναι δική μου ευθύνη να επιλέγω τους καλύτερους για να έχουμε μια μεγάλη χρονιά».

X