ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δεν θέλει άλλα «δεν πειράζει Κλάους». Το είδαμε αυτό το έργο...

Δεν θέλει άλλα «δεν πειράζει Κλάους». Το είδαμε αυτό το έργο...

Ο Γιώργος Καραγιάννης αρθρογραφεί για την αποβολή του Στέφανου Αθανασιάδη που λίγο έλειψε να κοστίσει ακριβά στην ομάδα του

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν πρέπει να θεωρήσει την τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού σαν προσωπική κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Το αντίθετο. Πρέπει να καταλάβει πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει και  χωρίς αυτόν. Χωρίς καν αντικαταστάτη του…

 

Ο Αθανασιάδης είναι στη χειρότερη καμπή της καριέρας του και  η κριτική μπορεί να θεωρηθεί από μερίδα του κόσμου ως άδικη απέναντί του. Είναι, όμως, απαραίτητη. Δε χρειάζεται στήριξη και… χτύπημα στην πλάτη γιατί απλά έκανε ένα ακόμη λάθος.

 

Όντας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και σούπερ αμειβόμενος, οφείλει να αντέχει την κριτική, το άγχος, την πίεση, τις αποδοκιμασίες όταν δεν είναι καλός. Και το κυριότερο. Πρέπει να μάθει να «αντιδρά». Να δουλεύει και να μην ψάχνει εχθρούς, να μη ζητά προσπασία. Να απαντά με γκολ και όχι με τη… social δραστηριότητά του.

 

Φυσικά πρέπει να καθίσει και στον πάγκο. Δεν πάει άλλο. Δε γίνεται να παίρνει τη θέση ακόμα και του μετριότατου το τελευταίο διάστημα Κουλούρη. Ίσως έτσι του δοθεί η ευκαιρία να συνέλθει και να αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει αύριο.

 

Θα δουλέψει και θα γίνει και πάλι ο γκολτζής που ξέραμε ή θα φύγει…

X