ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν θα έχει πρόβλημα ο Άρης να καλύψει το κενό του Σιώπη» (audio)

«Δεν θα έχει πρόβλημα ο Άρης να καλύψει το κενό του Σιώπη» (audio)

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου στο Metropolis 95.5 για τον Άρη, τις προοπτικές του, την αποχώρηση Σιώπη και τα οφειλόμενα από τον Ηρακλή.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην μέσος του Άρη, Λευτέρης Ιντζόγλου. Ο έμπειρος χαφ μίλησε για τις εντυπώσεις του από την διετή παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους», σχολίασε την αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη με προορισμό την Αλάνιασπορ, ενώ αναφέρθηκε και στην οφειλή που υπάρχει προς αυτόν από τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ηρακλή.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την αποχώρηση του Σιώπη από τον Άρη: «Ήταν μια καλή επιλογή για τον Μανώλη, επωφελήθηκε και η ομάδα. Ήταν μια κίνηση που συνέφερε και τις δύο πλευρές, κανείς δεν βγήκε χαμένος. Δεν θα έχει ο Άρης πρόβλημα να καλύψει το κενό του. Πιστεύω ότι θα επιλέξουν τον κατάλληλο».

 

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη: «Κάθε παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Άρη, ωστόσο, το ποδοσφαιρο τα φέρνει έτσι που αλλάζουμε ομάδες. Είμαι χαρούμενος για τα δύο χρόνια που πέρασα στον Άρη. Ειδικά την πρώτη χρονιά που πετύχαμε την άνοδο στη Super League, αλλά και τη δεύτερη που μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την Α' Εθνική επέστρεψε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι σε ανοδική πορεία ο Άρης, φέτος πρέπει να κάνει και το κάτι παραπάνω».

 

Για τις ως τώρα μεταγραφικές κινήσεις του Άρη: «Τον Ιντέγε τον ξέρουμε από Ολυμπιακό, για τα άλλα παιδιά δεν έχω άποψη».

 

Για τη συμμετοχή του Άρη στην Ευρώπη: «Δίνει περισσότερη αίγλη στον Άρη από αυτή που υπήρχε τα τελευταία χρόνια. Αν και στον Άρη δεν έλειψε ποτέ το άρωμα Ευρώπης. Τα προηγούμενα χρόνια στην Α' Εθνική, σχεδόν κάθε χρονιά είχε και παρουσία στην Ευρώπη. Επομένως, ξέρει την Ευρώπη και σαν ομάδα, και σαν φανέλα. Ο κόσμος έχει εμπειρίες. Όλα είναι θετικά ώστε με δύο καλά παιχνίδια να περάσει και στην επόμενη φάση».

 

Για τον Ηρακλή: «Δυστυχώς στον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Από τότε που ήμασταν εγώ και μια φουρνιά παιδιών που αφήσαμε την ομάδα στη Super League και έπεσε εξωαγωνιστικά, ταλαιπωρείται αγωνιστικά και διοικητικά. Βαραίνουν τα χρέη του παρελθόντος. Σε αυτά ανήκουμε κι εμείς. Φέτος χαρήκαμε ότι μπορεί να πάρουμε λεφτά, όμως, δεν το βλέπω να γίνεται».

 

Για τα λεφτά που του οφείλει ο Ηρακλής: «Είναι σχεδόν τα λεφτά ενός χρόνου, περίπου 40 χιλιάδες ευρώ. Δυστυχώς και πολλά άλλα παιδιά είναι σαν και μένα. Και όπως φαίνεται, αυτά τα λεφτά θα χαθούν».

 

Ακούστε όσα είπε ο Λευτέρης Ιντζόγλου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X