ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δεν συγκινούν τα κροκοδείλια δάκρυα

Δεν συγκινούν τα κροκοδείλια δάκρυα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει την διαφορά του από τον δεύτερο Ολυμπιακό και μέχρι να «κλειδώσει» και μαθηματικά ο τίτλος χρειάζεται επαγρύπνυση

Θα το επαναλαμβάνω κάθε φορά μέχρι να κλειδώσει και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Η διαφορά του Δικεφάλου από τον δεύτερο Ολυμπιακό πρέπει να διατηρηθεί, μίνιμουμ στους +7 βαθμούς. Ούτε ένα πόντο πιο κάτω. Μην επηρεάζεστε, μην παραμυθιάζεστε από τα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων της Πειραϊκής ΠΑΕ.

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι δηλώσεις που κάνουν παράγοντες και παίκτες του Ολυμπιακού, έχουν ένα και βασικό στόχο. Να αποπροσανατολίσουν τον ΠΑΟΚ. Να τον “κοιμίσουν”. Πιστεύουν, εκεί στο “κάτω λιμάνι” πως ακόμη τίποτα δεν τελείωσε. Να το θυμάστε.

 

Έχουν μία ακόμη ελπίδα. Να στραβοπατήσει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Αυτό εύχονται. Για αυτό τον λόγο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί ακόμη πιο αποφασισμένος, ακόμη πιο δυνατός για να κερδίσει τον Παναιτωλικό και να τελειώσει την υπόθεση τίτλος.

 

Οι δηλώσεις τους, για όσους γνωρίζουν τον ύπουλο χαρακτήρα τους, εκεί παραπέμπουν. Να είναι “ψιλιασμένοι” όλοι στον ΠΑΟΚ. Και να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/3)

X